Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019

Αποδοκιμασίες για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε σε εκδήλωση της Ενωσης Ποντίων για την κοπή της βασιλόπιτας με αφορμή την ψήφο της στη Συμφωνία των Πρεσπών


Αποδοκιμασίες για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη | tovima.gr

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη
Το ένα μετά το άλλο διαδέχονται τα περιστατικά αποδοκιμασιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν υπέρ της Συμφωνία των Πρεσπών, από πολίτες. Στόχος του πλέον πρόσφατου περιστατικού ήταν η βουλευτής Χαρά Καφαντάρη, κατά την παρουσία της σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στόχος αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην αίθουσα. Η βουλευτής κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και ο πρόεδρος του Σωματείου ήταν αυτός που ανέλαβε να κατευνάσει τα πνεύματα. Ανέφερε δε ότι χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος -αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες- να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μην χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε χαρακτηριστικά.
Η κα Καφαντάρη αποχώρησε με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, που περίμενε έξω από το κτήριο της Ένωσης.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το trapezounta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου