Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ενισχύουν το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Κομμένη στα δύο η χώρα

Παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει με τα αγροτικά μηχανήματά τους την εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης για τρίτη ημέρα.

Ενισχύουν το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες – Κομμένη στα δύο η χώρα | in.grΠαραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν αποκλείσει με τα αγροτικά μηχανήματά τους την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης για τρίτη ημέρα.
Σήμερα κατέφθασε στο μπλόκο άλλο ένα κομβόι αγροτών από χωριά του νομού Λάρισας, ενώ σύμφωνα με την επιτροπή του μπλόκου αναμένονται στη Νίκαια και άλλοι αγρότες.
Όπως εξήγησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, έχει αποφασιστεί για το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου να πραγματοποιηθεί συνάντηση με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Λάρισας στο μπλόκο, ώστε οι αγρότες να προβάλλουν το πλαίσιο αιτημάτων του αγροτικού κινήματος, αλλά και να ζητήσουν τη στήριξη στον αγώνα τους.
Επίσης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέα πανελλαδική συνάντηση των αγροτών στη Νίκαια την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, ώστε να καθοριστούν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεων.
Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να γίνει σύσκεψη αγροτών για να συζητηθεί η πρόταση για διοργάνωση συλλαλητηρίου με αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο της Λάρισας.
Υπενθυμίζεται, ότι για την 1η Μαρτίου έχουν παραπεμφθεί σε δίκη, οι δέκα αγρότες κατά των οποίων ασκήθηκε δίωξη για παρακώλυση συγκοινωνιών, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.
Εν τω μεταξύ, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης ανέφερε ότι «είμαστε και ως κυβέρνηση αντίθετοι στα αγροτοδικεία. Η εποχή που ξεφούσκωναν τα λάστιχα των τρακτέρ έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου