Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Δήλωση Δημήτρη Αβραμόπουλου για την υπόθεση Novartis


Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου, 2019



Ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος. Φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ.

ΑΘΗΝΑ. Να ανακληθεί άμεσα η προστασία μαρτύρων, να συνεχιστεί η διαδικασία για την άσκηση ποινικής δίωξης και να διερευνηθουν παραβιάσεις των διατάξεων σε βάρος των δικαιωμάτων του, ζητά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος με αίτημά που υπέβαλε στον νέο εποπτεύοντα την Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς Αντιεισαγγελέα του ΑΠ Παναγιώτη Μπρακουμάτσο.
«Ελπίζω και προσδοκώ να γίνει δεκτή η αίτησή μου αυτή προκειμένου, με την αποκάλυψη της ταυτότητας των ψευδομαρτύρων και τη δικαστική διερεύνηση της μηνύσεώς μου να λάμψει άμεσα η αλήθεια για την υπόθεση αυτή, με πλήρη προστασία της νομιμότητας και των ατομικών δικαιωμάτων μου, τα οποία έχουν θίγει βάναυσα και αδικαιολόγητα από μια παρατεταμένη προκαταρκτική εξέταση χωρίς κανένα στοιχείο, μόνο με συκοφαντικές καταθέσεις ψευδομαρτύρων» δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος.
Αναλυτικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος ζητά με την αίτησή του:
1. «Να ανακληθεί άμεσα η προστασία μαρτύρων και στους υπόλοιπους δύο ψευδομάρτυρες των οποίων τα ονόματα έχουν δημοσιευθεί στον Τύπο και αναφέρονται ως πρόσωπα εμπλεκόμενα στην υπόθεση πριν την υπαγωγή τους στο σύστημα προστασίας μαρτύρων.
2. Να συνεχιστεί η διαδικασία για την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των άνω ψευδομαρτύρων για σειρά εγκληματικών πράξεών τους σε βάρος μου, όπως και κατά παντός συνεργού και ηθικού αυτουργού, πράξεις τις οποίες περιγράφω εις την ασκηθείσα από την αρχή του 2018 μηνυτήρια αναφορά-έγκλησή μου.
3. Στο πλαίσιο της ασκούμενης εποπτείας, αιτούμαι από τον κ. Αντιεισαγγελέα να διερευνήσει,ως αρμόδιος, παραβιάσεις των διατάξεων σε βάρος των δικαιωμάτων μου κατά την διενεργούμενη από την Εισαγγελία Διαφθοράς προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης Novartis, και ειδικότερα την παράτασή της πέρα κάθε νομίμου χρονικού ορίου, κάτι με το οποίο εξυπηρετούνται μόνο πολιτικές σκοπιμότητες».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου