Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, Αυτή την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, 2019, 5:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο

Πέμπτη, 24 Ιανουρίου, 2019

Αυτή την Κυριακή η Πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση της 7ης Απριλίου στη Βοστώνη
Την Κυριακή που μας έρχεται θα γίνει η πρώτη Πανομογενειακή συνάντηση που προγραμματίζει η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με μοναδικό θέμα η Παρέλαση και οι Άλλες εκδηλώσεις για την παρέλαση, όπως εκδήλωση στο Κυβερνείο, Εκδήλωση στο Γενικό Προξενείο, Επίσημο Δείπνο η Παρέλαση και η εκδήλωση στο Κεντρικό Πάρκο μετά την παρέλαση.
Η πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης θα γίνει όπως προ είπαμε αυτή την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο και η προσκαλούνται όλοι οι αντιπρόσωποι και αξιωματούχοι Σωματείων, Ενοριών/Κοινοτήτων, Φοιτητικών Συλλόγων και άλλων Οργανώσεων να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν για να έχει επιτυχία η παρέλαση.
Εκεί θα υπάρχουν αιτήσεις συμμετοχής, πληροφοριακό υλικό και αιτήσεις για υποτροφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου