Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, Αυτή την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, 2019, 5:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο

Πέμπτη, 24 Ιανουρίου, 2019

Αυτή την Κυριακή η Πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση της 7ης Απριλίου στη Βοστώνη
Την Κυριακή που μας έρχεται θα γίνει η πρώτη Πανομογενειακή συνάντηση που προγραμματίζει η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με μοναδικό θέμα η Παρέλαση και οι Άλλες εκδηλώσεις για την παρέλαση, όπως εκδήλωση στο Κυβερνείο, Εκδήλωση στο Γενικό Προξενείο, Επίσημο Δείπνο η Παρέλαση και η εκδήλωση στο Κεντρικό Πάρκο μετά την παρέλαση.
Η πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης θα γίνει όπως προ είπαμε αυτή την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο και η προσκαλούνται όλοι οι αντιπρόσωποι και αξιωματούχοι Σωματείων, Ενοριών/Κοινοτήτων, Φοιτητικών Συλλόγων και άλλων Οργανώσεων να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν για να έχει επιτυχία η παρέλαση.
Εκεί θα υπάρχουν αιτήσεις συμμετοχής, πληροφοριακό υλικό και αιτήσεις για υποτροφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου