Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, Αυτή την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, 2019, 5:00μμ στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο

Πέμπτη, 24 Ιανουρίου, 2019

Αυτή την Κυριακή η Πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση της 7ης Απριλίου στη Βοστώνη
Την Κυριακή που μας έρχεται θα γίνει η πρώτη Πανομογενειακή συνάντηση που προγραμματίζει η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας με μοναδικό θέμα η Παρέλαση και οι Άλλες εκδηλώσεις για την παρέλαση, όπως εκδήλωση στο Κυβερνείο, Εκδήλωση στο Γενικό Προξενείο, Επίσημο Δείπνο η Παρέλαση και η εκδήλωση στο Κεντρικό Πάρκο μετά την παρέλαση.
Η πρώτη Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης θα γίνει όπως προ είπαμε αυτή την Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο και η προσκαλούνται όλοι οι αντιπρόσωποι και αξιωματούχοι Σωματείων, Ενοριών/Κοινοτήτων, Φοιτητικών Συλλόγων και άλλων Οργανώσεων να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν για να έχει επιτυχία η παρέλαση.
Εκεί θα υπάρχουν αιτήσεις συμμετοχής, πληροφοριακό υλικό και αιτήσεις για υποτροφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου