Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019

Ήρθε πάλι ο «πλανόδιος» κου Κουίκ

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, 2019


Για άλλη μία φορά στη Βοστώνη ο Τέρενς Κουίκ να καταθέσει στεφάνι στο Howe γιά άλλη μία φορά.  Αλήθεια πόσες φορές κατάθεσε στεφάνι σε επιφανείς Έλληνες της Ομογένειας;  Αυτούς που έφτιαξαν κοινότητες, κτήρια και κράτησαν ζωντανό τον Ελληνισμό; 

Μετά πήγε να
 μιλήσει στο Emmanuel College σε μία μικρή ομάδα φοιτητών.  
Αυτός λοιπόν ο μέγας ανήρ που γυρίζει την υφήλιο θυμίζει τον Παττακό που γύριζε την Ελλάδα και έκανε εγκαίνια σε έργα.  Μόνο που ο κου Κουίκ δεν έχει να επιδείξει κάποιο έργο απλά γυρίζει για να δικαιολογεί χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου και ο θεός ξέρει τι γράφει στο ημερολόγιό του, π.χ. ότι συναντήθηκε με παράγοντες της Ελληνικής Ομογένειας, με επιχειρηματίες με ρασοφόρους και προέδρους ομογενειακών οργανώσεων.  Ίσως με κάποιους ασήμαντους, αλλά, ο λογαριασμός θα πληρωθεί από το Ελληνικό Δημόσιο.  Ζήτω.  
Στα κρυφά λοιπόν στη Βοστώνη, μακριά από την από την Ελληνική Ομογένεια, την Οργανωμένη Ομογένεια.  Μήπως φοβήθηκε ότι απάνω του θα ξεσπάσουν για τις Πρέσπες του Πρωθυπουργού του κου Τσίπρα και μέχρι πρότινος του αφεντικού του «τροτσκιστή» κου Κοτζιά.
Και όπως λένε και δείχνουν οι φωτογραφίες ο κου Κουίκ κατέθεσε στεφάνι στο Φιλέλληνα Δρ.  Howe στο κοιμητήριο Mount Auburn στο Watertown.  Αυτό βέβαια δεν γίνετε για πρώτη φορά που ο κου Κουίκ καταθέτει στεφάνι στον τάφο του Howe έχει έρθει και επί θητείας Καναρά στο Γενικό Προξενείο.
Όσο για το νέο ΣΑΕ και συνεργασία με την Ομογένεια είναι «έπαια πτερώεντα».  Τελικά αυτός παιδί μου είναι για… το νεκροταφείο!  Μήπως πρέπει να αλλάξει το όνομά του και να λέγετε «κλαίουσα»; 

Ακούσαμε ότι ίσως να έρθει και στην παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης ντυμένος Μακεδονομάχος.  Τον περιμένουμε.

Ο σοφός λαός μας λέει την εξής παροιμία:
Ένας αετός μιλούσε με ένα σαλίγκαρο.  

Ρωτάει λοιπόν ο αετός το σαλίγκαρο:
-Ρε θηρίο πως ανέβηκες στον Όλυμπο, εγώ έχω μεγάλες φτερούγες, δύο μέτρα, αλλά έκανα τόσο κόπο να ανέβω εδώ πάνω.  Και ο σαλίγκαρος του απαντά: "έρποντας, γλίφοντας και με τα κερατά μου"!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου