Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Αρχηγός της East στο All-Star Game ο Αντετοκούνμπο

Ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας με το καλύτερο ρεκόρ της φετινής regular season στο NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έλαβε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας του στο φετινό All Star Game, που θα διεξαχθεί φέτος στη Σάρλοτ στις 15-17 Φεβρουαρίου.
giannisantetokounmpoΠρόκειται για τον πρώτο Έλληνα μπασκετμπολίστα που καταφέρνει κάτι τέτοιο, ενώ ενδεικτικό του επιτεύγματός του αποτελεί το γεγονός ότι το αντίπαλον δέος στη Δύση είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της γενιάς του, Λεμπρόν Τζέιμς, που φέτος αγωνίζεται στους Λέικερς.
Ο ηγέτης των Μπακς συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση.
Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, με τον Λεμπρόν να έχει μόλις 174, ενώ στο σκέλος των δημοσιογράφων, ο Αντετοκούνμπο είχε 99 ψήφους και ο Λεμπρόν 78.
Οι βασικοί στην Ανατολή είναι οι: Κάιρι Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφια 76έρς) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς).
Από τη Δύση θα είναι βασικοί οι: Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν (Λος Άντζελες Λέικερς).
Βέβαια, αυτό μικρή σημασία έχει, αφού από πέρυσι το format δεν είναι διαφορετικό. Οι δύο αρχηγοί, Λεμπρόν και Γιάννης, θα επιλέξουν σε ζωντανή μετάδοση από το ESPN τους παίκτες που θέλουν για συμπαίκτες χωρίς να υπάρχει περιορισμός.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου