Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Ο Μπερίσα και ο σφοδρός έρωτας του Ράμα με ελληνίδα διπλωμάτη

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2019


Ο λαλίστατος πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ψάχνει ολοένα να πει κάτι για τον νυν πρωθυπουργό και πολιτικό του αντίπαλο, Εντι Ράμα.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Opinion» του Μπλέντι Φεβζίου στον τηλεοπτικό σταθμό «Κλαν», αναφέρθηκε στον παλιό έρωτα του Εντι Ράμα με Ελληνίδα από τη διπλωματική αποστολή της Ελλάδας στα Τίρανα.
Τότε, ο Ράμα δεν ασχολούνταν με την πολιτική, τον είχε συνεπάρει η ζωγραφική. «Δεν είναι γνωστό εάν τον είχε στρατολογήσει η Ελληνίδα», είπε ο Μπερίσα, παραδεχόμενος ότι ο Ράμα ήθελε να την παντρευτεί.
«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια. Ηταν στα 1993-94, όταν ο Εντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα … από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας» ανέφερε ο Μπερίσα.
«Την εποχή εκείνη», συνέχισε, «τα μέσα ενημέρωσης είχανε γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του. Είναι γνωστό θέμα εκείνης της εποχής».

Υποψία κατασκοπείας και μυστικές υπηρεσίες

Ο Μπερίσα πρόσθεσε ότι οι (μυστικές) υπηρεσίες της εποχής έβλεπαν την ελληνίδα διπλωμάτη και το… θήραμά της με υποψία… κατασκοπείας, «και τα λέω αυτά γιατί τα δεδομένα έχουν πλέον αποχαρακτηρισθεί».
Ο Λόρεντς Βανγέλ, που βρισκόταν στο στούντιο, επιβεβαίωσε τον Μπερίσα, λέγοντας ότι «είναι αλήθεια πως ελληνίδα διπλωμάτης συζητιόταν εκείνη την εποχή στα δημοσιογραφικά γραφεία».
Ο Μπερίσα τόνισε ότι η υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε όλες τις δραστηριότητες των διπλωματών και όσοι μιλούσαν ή έκαναν παρέα μαζί τους, θεωρούνταν ύποπτοι κατασκοπείας.
Και κατέληξε πως όταν, λίγο αργότερα, η ελληνίδα διπλωμάτης μετατέθηκε στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Εντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα…
Πηγή: echedoros-a.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου