Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019

Ο Μπερίσα και ο σφοδρός έρωτας του Ράμα με ελληνίδα διπλωμάτη

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου, 2019


Ο λαλίστατος πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ψάχνει ολοένα να πει κάτι για τον νυν πρωθυπουργό και πολιτικό του αντίπαλο, Εντι Ράμα.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Opinion» του Μπλέντι Φεβζίου στον τηλεοπτικό σταθμό «Κλαν», αναφέρθηκε στον παλιό έρωτα του Εντι Ράμα με Ελληνίδα από τη διπλωματική αποστολή της Ελλάδας στα Τίρανα.
Τότε, ο Ράμα δεν ασχολούνταν με την πολιτική, τον είχε συνεπάρει η ζωγραφική. «Δεν είναι γνωστό εάν τον είχε στρατολογήσει η Ελληνίδα», είπε ο Μπερίσα, παραδεχόμενος ότι ο Ράμα ήθελε να την παντρευτεί.
«Είναι μια παθιασμένη ιστορία, πάνε από τότε 26 χρόνια. Ηταν στα 1993-94, όταν ο Εντι Ράμα ερωτεύθηκε την διπλωμάτη Κατερίνα … από το τμήμα πολιτισμού της ελληνικής πρεσβείας» ανέφερε ο Μπερίσα.
«Την εποχή εκείνη», συνέχισε, «τα μέσα ενημέρωσης είχανε γράψει αρκετά για τον νεαρό ζωγράφο και τη σχέση του. Είναι γνωστό θέμα εκείνης της εποχής».

Υποψία κατασκοπείας και μυστικές υπηρεσίες

Ο Μπερίσα πρόσθεσε ότι οι (μυστικές) υπηρεσίες της εποχής έβλεπαν την ελληνίδα διπλωμάτη και το… θήραμά της με υποψία… κατασκοπείας, «και τα λέω αυτά γιατί τα δεδομένα έχουν πλέον αποχαρακτηρισθεί».
Ο Λόρεντς Βανγέλ, που βρισκόταν στο στούντιο, επιβεβαίωσε τον Μπερίσα, λέγοντας ότι «είναι αλήθεια πως ελληνίδα διπλωμάτης συζητιόταν εκείνη την εποχή στα δημοσιογραφικά γραφεία».
Ο Μπερίσα τόνισε ότι η υπηρεσία πληροφοριών παρακολουθούσε όλες τις δραστηριότητες των διπλωματών και όσοι μιλούσαν ή έκαναν παρέα μαζί τους, θεωρούνταν ύποπτοι κατασκοπείας.
Και κατέληξε πως όταν, λίγο αργότερα, η ελληνίδα διπλωμάτης μετατέθηκε στο Παρίσι, ο ζωγράφος τότε Εντι Ράμα την ακολούθησε στη γαλλική πρωτεύουσα…
Πηγή: echedoros-a.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου