Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

H ιστοσελίδα μας paneliakos.com

σας εύχεται Υγεία, Πρόοδο και Ευτυχία

Happy 2019

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

O ξάδελφος Τσακαλώτου αναλαμβάνει την είσπραξη χρεών στη ΔΕΗ -Τι απαντούν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ Πηγή: O ξάδελφος Τσακαλώτου αναλαμβάνει την είσπραξη χρεών στη ΔΕΗ -Τι απαντούν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ | iefimerida.gr

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου, 2017

Άντε "ευκαιρία" να βάλει και μερικά "ξαδέλφια" συμβολαιογράφους για τους πληστηριασμούς

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας που καυτηριάζει το γεγονός ότι εταιρεία ιδιοκτησίας του ξαδέλφου του Ευκλείδη Τσακαλώτου, Ορέστη αναλαμβάνει τη διαχείριση ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΔΕΗ, σχολιάζουν με ιδιαίτερα σκωπτικό τρόπο κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.
Οπως σημειώνουν, «σήμερα, ανακαλύφθηκε και η "οικογενειακή ευθύνη" για να συνεχιστεί το σήριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αφού ο "ξάδελφος" δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός.
Μια συγγενική, όμως, σχέση δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές – πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις...
Αντίθετα ευθύνες, κατά την εκκλησία που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα...) αλλά πνευματικό και ουσιαστικό.
Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν, και για την αριστερά και για τον ΠΑΟΚ!
Απεταξάμην...»
Η κοινοπραξία για τα χρέη της ΔΕΗ
Σημειώνεται ότι στο  κυνήγι των οφειλετών της ΔΕΗ, που μετρούν συνολικά χρέη πάνω από 2,4 δις ευρώ, θα «μπει» κοινοπραξία εταιρειών, με επικεφαλής την Qualco UK του Ορέστη Τσακαλώτου, ξαδέλφου του υπουργού Οικονομικών.
Στην προσπάθεια για διαχείριση και περιορισμό των ληξιπρόθεσμων εντάσσεται και η αύξηση του επιτοκίου για τα μη ρυθμισμένα χρέη, όπως και η επιβολή τόκων στις οφειλές του Δημοσίου που αποφάσισε πρόσφατα το ΔΣ της επιχείρησης.
Στην κοινοπραξία η FINACITY, αμερικανικός χρηματοοικονομικός οίκος εξειδικευμένος στις τιτλοποιήσεις θα εισφέρει την εμπειρία στη διαχείριση χρεών ενώ υπεργολάβοι για νομικά, συμβουλευτικά, λειτουργικά, διαχειριστικά κ.α. θέματα θα είναι οι εταιρείες IBM Hellas A.E., Deutshce Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E., KPMG, Qualco UK, KAΠA RESEARCH A.E. και NIKOΛAOΣ A. ANΔPIKOΠOYΛOΣ KAI ΣYNEPΓATEΣ ΔIKHΓOPIKH ETAIPEIA.
Πηγή: Ηεφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου