Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017

Στους 20 έφτασαν οι νεκροί από την κακοκαιρία

Βρέθηκε μια ακόμα σορός στη Μάνδρα

Στους 20 έφτασαν οι νεκροί από την κακοκαιρία
Μια ακόμα σορό εντόπισαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι πυροσβέστες και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας που επιχειρούν στις περιοχές της Μάνδρας   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Μια ακόμα σορό εντόπισαν οι άνδρες της ΕΜΑΚ, οι πυροσβέστες και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας που επιχειρούν στις περιοχές της Μάνδρας, 
προσπαθώντας να απομακρύνουν τις λάσπες και τα διάφορα φερτά υλικά που παρέσυραν οι ορμητικοί χείμαρροι την περασμένη Τετάρτη. Λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι εντόπισαν μια ακόμα σορό, στην περιοχή κοντά στο αμαξοστάσιο βαρέων οχημάτων, όπου το Σάββατο εντοπίστηκε άλλος ένας νεκρός, η οποία θα μεταφερθεί για νεκροψία - νεκροτομή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.
Στο «Θριάσιο» θα βρεθούν και οι συγγενείς των αγνοουμένων, προκειμένου να κληθούν να αναγνωρίσουν το άψυχο σώμα, το οποίο ανήκει σε άνδρα αγνώστων στοιχείων.  

Πλέον η φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Δυτική Αττική μετρά 20 ανθρώπινες ζωές, δεκάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές σε σπίτια και καταστήματα, υποδομές και εξοπλισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου