Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Are we missing something ή ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ; This is not a mistake, this is PROVOCATIVE

Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2017

Προπαγάντα εναντίον της Ελλάδας!!!

Περιμένουμε τη δυναμική σας αντίδραση, δηλαδή δυναμική, όλων.  Αυτό το κατάστημα "HomeGoods" είναι στη διεύθυνση: 210 Needham St, Newton, MA 02461
Επικοινωνήσαμε με άλλες περιοχές της Αμερικής και αυτή η υδρόγειος σφαίρα είναι σε όλα τα μαγαζιά της αλυσίδας Homegoods, Marshall's και TJ Max !!!  

Ρίξτε μία καλή ματιά στην Υδρόγειο Σφαίρα και κοιτάξτε εκεί που βρίσκεται η Ελλάδα!!! Τελικά ανθέλληνες και εχθροί του Ελληνισμού είναι παντού. 

Η Ελλάδα με τουρκική σημαία, εάν είναι δυνατόν!!! Επικοινωνήσαμε με την εταιρεία και τα κεντρικά γραφεία της και τους εκφράσαμε τη δυσφορία μας, τους είπαμε ότι αυτό είναι μεγάλο λάθος και ότι πρέπει να βγάλουν από τα προϊόντα που έχουν προς πώληση την συγκεκριμένη υδρόγειο σφαίρα. Μας είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με το 
Marketing Department και για να διορθώσουν το λάθος.  
Σε επικοινωνία που είχαμε την Κυριακή, 12 Μαρτίου με Ελληνικής καταγωγής κυρία, στέλεχος της εταιρείας, με καταγωγή από το Lowell, Massachusetts και της στείλαμε την πρώτη φωτογραφία η κυρία έμεινε άφωνη!  "Δεν είναι δυνατόν, αυτό είναι λάθος.  Θα επικοινωνήσω αύριο το πρωί" μας είπε πράγμα που έκανε αφ' όσον τη Δευτέρα είχαμε συχνή επικοινωνία για το θέμα ενώ της στείλαμε και την δεύτερη φωτογραφία μέσα από το κατάστημα στο Woburn.   

Η φωτογραφία αριστερά είναι μέσα στο Home Goods / TJ Max στο Woburn Mall, Massachusetts οπου κατόπιν παρεμβάσεως μας η διευθύντρια του καταστήματος κατέβασε από τα ράφια την συγκεκριμμένη Υδρόγειο Σφαίρα και μας ζήτησε συγγνώμη.  Μάλιστα μας είπε ότι θα επικοινωνήσει με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας να τους ενημερώσει.  Η συγκεκριμμένη Υδρόγειος Σφαίρα έγινε στην Ινδία και έχουν βγάλει 5 εκατομμύρα αντίτυπα.

Μία μεγάλη εταιρεία που έχει τα καταστήματα Homegoods,Marshall's και TJ Max δεν είναι μία τυχαία εταιρεία και μάλλον για λάθος δεν πρόκειται αλλά τους “φόρτωσαν” την συγκεκριμμένη υδρόγειο σφαίρα η οποία κατασκευάζεται στην Τουρκία όπως μας είπαν. 
Στείλαμε επίσης τη φωτογραφία στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας αλλά ζητάμε από όλους εσάς και από τους φίλους σας να πάτε στα Homegoods,Marshall's και TJ Max και αφού ζητήσετε τον ή την store manager να τους εκφράστε τη δυσαρέσκειά σας και ότι εάν δεν τα βγάλουν από τα μαγαζιά τους την Υδρόγειο Σφαίρα αυτή δεν θα ξαναψωνήστε εκεί. 
Μεταξύ μας δεν πρόκειται για λάθος αλλά για προβοκάτσια που αρχίζει από την μεριά της Τουρκίας που προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα όπως είναι “αγεωγράφητοι” οι Αμερικάνοι...

Ενημερώσαμε και τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Ιφιγένεια Καναρά η οποία θα ενημερώσει την Πρεσβεία μας και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και οι Έλληνες διπλωμάτες πρέπει εμείς να κινηθούμε, εμείς οι πελάτες των καταστημάτων και να τους υποδείξουμε ότι έχει γίνει λάθος.
Η συμβουλή μας είναι να είσαστε σοβαροί και χωρίς φασαρίες, να ζητήστε από τον/την υπευθυνο του καταστήματος να απομακρυνθούν αυτά τα προκλητικά τεχνάσματα των Τούρκων γιατί θα σταματήστε να ψωνίζετε, τελεία και παύλα.  Στο  Woburn η όλη υπόθεση πήρε 5 λεπτά να απομαρυνθούν οι συγκεκριμένες σφαίρες.


Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου