Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Βαρύ κλίμα για την Τουρκία σε ΗΠΑ - ΕΕ

ΒΑΡΥ κλίμα διαμορφώνεται για την Τουρκία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λόγω της «επιθετικής τακτικής» του Τ. Ερντογάν έναντι του Ισραήλ, ενώ παράλληλα ακολουθεί πολιτική προσέγγισης με το Ιράν.

Οι συνεχείς δημόσιες επικρίσεις του τούρκου πρωθυπουργού για τη στάση του Τελ Αβίβ απέναντι στους Παλαιστίνιους έχει ενεργοποιήσει το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι που ειδικά στην Αμερική δραστηριοποιείται παρασκηνιακά σε βάρος της γειτονικής χώρας. Αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο το κλίμα δεν είναι καλύτερο, καθώς επιβαρύνεται περισσότερο από τις οξύτατες αντιδράσεις της Άγκυρας στο ζήτημα της γενοκτονίας των Αρμενίων.
Επιπλέον Αμερικανοί κι Ευρωπαίοι περιμένουν στη γωνία τον Τ. Ερντογάν όταν φθάσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το θέμα των κυρώσεων σε βάρος του Ιράν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τουρκία θα απόσχει από την κρίσιμη ψηφοφορία, κάτι που θα τους εξοργίσει ακόμη περισσότερο, ιδιαίτερα δε την Ουάσινγκτον.

Πηγή: TO ΠAPON

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου