Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Καρατζαφέρης: Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρότεινε να τεθεί ως πρώτης
προτεραιότητας ζήτημα η ασφάλεια των πολιτών.

Την άποψη ότι η Αθήνα φαντάζει σαν μια ανοχύρωτη πόλη εξέφρασε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σε σημερινές δηλώσεις του.

Ο Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και αναφερόμενος στα τελευταία γεγονότα που αφορούν την δημόσια ασφάλεια, δήλωσε ότι η κατάσταση αυτή είναι βλαπτική και για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και τόνισε ότι είχε «επενδύσει» στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τον οποίο υποστήριξε ότι «αν και ομολογουμένως ίσως δίνει μια άνιση μάχη- δεν φαίνεται να τα καταφέρνει. Δεν είναι δυνατόν να περπατούμε στην Αθήνα και να φοβόμαστε για το πότε μπορεί να σκάσει η επόμενη βόμβα».

Πρότεινε στον πρωθυπουργό να θέσει ως πρώτης προτεραιότητας ζήτημα την ασφάλεια των πολιτών και υποστήριξε ότι το να κυκλοφορείς σήμερα στο Κέντρο, θεωρείται εξωπραγματικό.

«Είχε ειπωθεί ότι η Αθήνα έγινε Καμπούλ, αλλά τώρα βλέπουμε κάποιους να φεύγουν από την Καμπούλ για να έρθουν να σκοτωθούν στην Αθήνα. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να εξασφαλίσει ασφάλεια και επίπεδο ζωής για κάποιους ανθρώπους», είπε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σχολίασε τα συνθήματα που ακούστηκαν την 25η Μαρτίου, εξέφρασε την διαφωνία του με αυτά, αλλά και με την -όπως είπε- αναντιστοιχία που υπάρχει ανάμεσα σ' αυτό που διαπράχθηκε και την προτεινόμενη ποινή.

Παραδέχθηκε ότι σε ό,τι αφορά την εικόνα της χώρας, αυτά τα συνθήματα σίγουρα βλάπτουν και δεν ωφελούν και τα χαρακτήρισε μεμονωμένο γεγονός.

Ο κ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στη συμφωνία των Βρυξελλών, είπε ότι δεν πρέπει οι αντιδράσεις μας να είναι σαν να πέτυχε η Ελλάδα στις Βρυξέλλες κάποια μεγάλη νίκη με την οποία έληξε ο πόλεμος και εκτίμησε ότι πετύχαμε μία ανακωχή και θα δείξουν οι εξελίξεις το μέγεθος ή όχι της επιτυχίας.

Τόνισε, επίσης, ότι αν δανειστούμε με χαμηλό επιτόκιο αυτό θα είναι επιτυχία και υποστήριξε ότι «η μόνη πραγματικά ωφελημένη και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό είναι η κ. Μέρκελ».

Source: KATHIMERINI με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου