Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Εγκρίθηκε η προκαταρκτική περιβαλλοντική μελέτη

Ενα βήμα πιο κοντά στη δημοπράτηση του έργου δημιουργίας καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμανάκι της Γλύφας βρίσκεται η δημοτική αρχή Βαρθολομιού μετά και την προέγκριση της προκαταρκτικής περιβαλλοντικής μελέτης. Τώρα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Βαρθολομιού κ. Χρήστος Βρυώνης, ο δήμος θα αναμένει την οριστική έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης από την υπηρεσία ΠΕΧΩ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έτσι ώστε να την υποβάλει με την σειρά του στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και να ανοίξει ο δρόμος για την δημοπράτηση του έργου.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι πήραμε την προέγκριση της προκαταρκτικής περιβαλλοντικής μελέτης για την δημιουργία καταφυγίου τουριστικών σκαφών στο λιμανάκι της Γλύφας και έτσι βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση αυτού του έργου», ανέφερε ο κ. Βρυώνης, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Τώρα αναμένουμε την έγκριση της οριστικής περιβαλλοντικής μελέτης από την υπηρεσία ΠΕΧΩ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Μόλις λάβουμε την έγκριση, στην πορεία θα υποβάλλουμε την περιβαλλοντική μελέτη στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και από εκεί και πέρα θα είναι έτοιμες όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να δημοπρατηθεί το έργο». Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βαρθολομιού αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στη μεγάλη σημασία που έχει το συγκεκριμένο έργο για την ανάπτυξη και αναβάθμιση όχι μόνο της Γλύφας και του δήμου Βαρθολομιού, αλλά ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής. «Το καταφύγιο τουριστικών σκαφών θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση και ανάπτυξη όχι μόνο της Γλύφας και του δήμου Βαρθολομιού, αλλά ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής», σημείωσε ο κ. Βρυώνης τονίζοντας ότι «θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης και γενικά ο τόπος μας θα οδηγηθεί στην ανάπτυξη όπως του αρμόζει και όπως έχουμε στόχο!».

Πηγή: ΠΡΩΤΗ, Άντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου