Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Παρόντες οι εύζωνες στην παρέλαση της Νέας Υόρκης

Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς θα λάβουν μέρος και
στη φετινή παρέλαση του Ελληνισμού στη Νέα Υόρκη.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, η οποία διοργανώνει την ετήσια ελληνική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ανακοίνωσε ότι το Στρατιωτικό Γραφείο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας απάντησε θετικά στο αίτημά της για τη συμμετοχή Ευζώνων και στη φετινή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα συμμετάσχ υπάγονται υποχρεωτικά ουν στην παρέλαση συνολικά 19 εύζωνες και δύο αξιωματικοί της Προεδρικής Φρουράς. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλύψει το ελληνικό κράτος, ενώ τα έξοδα παραμονής από την Πέμπτη το βράδυ 15 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα 19 Απριλίου ανέλαβε να καλύψει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων.

Την Παρασκευή 16 Απριλίου θα λάβουν μέρος στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν, της Γουόλ Στριτ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, θα είναι παρόντες στην εκδήλωση μετά δείπνου σε ξενοδοχείο του Μανχάταν, όπου θα τιμηθούν οι χορηγοί της παρέλασης.

Το πρωί του Σαββάτου οι εύζωνες θα συμμετάσχουν σε πολιτιστική εκδήλωση με ομογενειακά χορευτικά συγκροτήματα στην Πλατεία Αθηνών, στην Αστόρια. Την Κυριακή 18 Απριλίου, θα ανοίξουν τη μεγάλη παρέλαση στην 5η λεωφόρο του Μανχάταν.

Τη Δευτέρα το πρωί θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπική επίσκεψη στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και το απόγευμα θα αναχωρήσουν, επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου