Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε από την θέση του διευθυντή ο Στέφανος Αδαός

Την παραίτησή του από την θέση του διευθυντή στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης υπέβαλε χθες ο κ. Στέφανος Αδαός με έγγραφό του προς τον διοικητή του Νοσοκομείου Πύργου στο οποίο υπάγεται το Κ.Υ. Συγκεκριμένα, ο κ. Αδαός αναφέρει στο έγγραφό του: «Κύριε Διοικητά, μετά την τροποποίηση εκ μέρους σας, του προγράμματος εφημεριών του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, το οποίο έχω υποβάλλει για τον μήνα Μάρτιο, λόγω περικοπής των αναγκαίων πιστώσεων, αισθάνομαι υποχρεωμένος να υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γαστούνης».

Η απόφαση αυτή του κ. Αδαού είναι οριστική και αμετάκλητη, με τον ίδιο να επισημαίνει: «Η απόφασή μου αυτή, που είναι οριστική και αμετάκλητη, εκπορεύεται από την πίστη μου ότι υπέρτατο αγαθό για τον άνθρωπο είναι η ίδια η ζωή του και αναφαίρετο δικαίωμά του είναι η αξιοπρεπής φροντίδα της υγείας του από το συντεταγμένο κράτος που έχει και την αποκλειστική ευθύνη γι' αυτό». Συνεχίζοντας στο έγγραφό του προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου Πύργου, ο κ. Αδαός τονίζει: «Με την απόφασή σας, που αναγνωρίζω ότι για σας είναι μονόδρομος, το Κέντρο Υγείας Γαστούνης, για το οποίο έχω την τιμή να επωμίζομαι την ευθύνη του Επιστημονικού Συντονισμού, καθίσταται όχι μόνο αναποτελεσματικό, αλλά ίσως και επικίνδυνο. Γνωρίζετε και γνωρίζω ότι λύσεις υπάρχουν, αυτές όμως μπορεί να δοθούν μόνο από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Αυτή δυστυχώς "περί άλλα τυρβάζει"!!!». Τέλος, ο κ. Αδαός ευχαριστεί το Νοσοκομείο Πύργου για την συνεργασία που είχαν και καταλήγει: «Οφείλω να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασίας μας, αναγνωρίζοντας τις υπεράνθρωπες προσπάθειές σας για την έστω οριακά ασφαλή, μέχρι τώρα, λειτουργία των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων τα οποία διοικείτε».
Source: PROTI, Άντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου