Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συμπλοκή Βουλγάρων στα Καβάσιλα

Σε… «πεδίο μάχης» μετατράπηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας το κέντρο των Καβασίλων, με δύο οικογένειες Βουλγάρων να πιάνονται στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του χωριού αλλά και των διερχόμενων οδηγών, που περίμεναν να τελειώσει ο καυγάς για να συνεχίσουν τον δρόμο τους…

Ήταν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, όταν από τον κεντρικό δρόμο των Καβασίλων περνούσε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας Βούλγαρος και η σύζυγός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ακόμα Βούλγαρος που διαμένει στην περιοχή και φέρεται να έχει διαφορές με το ζευγάρι, όταν είδε το αυτοκίνητο να περνά έριξε ένα τούβλο πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος.
Τα «αίματα» δεν άργησαν να «ανάψου», καθώς ο οδηγός του οχήματος χωρίς δεύτερη σκέψη κατέβηκε και επιτέθηκε στον ομοεθνή του που του πέταξε το τούβλο. Οι δύο άντρες πιάστηκαν και χέρια και βρέθηκαν να κυλιούνται στην μέση του δρόμου, ενώ ο καυγάς δεν άργησε να γενικευτεί καθώς, σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, στην συμπλοκή συμμετείχαν και άλλοι Βούλγαροι.
Αν και πολλοί ήταν αυτοί που «πετάχτηκαν» στον δρόμο όταν άκουσαν τους ήχους της συμπλοκής, κανένας δεν επενέβη να τους «χωρίσει» καθώς το αίσθημα του φόβου, μετά και από τα πάρα πολλά περιστατικά εγκληματικότητας που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στην περιοχή, έχω «φωλιάσει» για τα καλά στις καρδιές των κατοίκων των Καβασίλων.

Και από τις δύο πλευρές στον κεντρικό δρόμο του χωριού τα αυτοκίνητα είχαν σχηματίσει ουρές, περιμένοντας να τελειώσει ο καυγάς για να συνεχίσουν τον δρόμο τους, ενώ λίγα λεπτά, μετά την έναρξη της συμπλοκής, στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης το οποίο είχε κληθεί από κατοίκους των Καβασίλων που φοβήθηκαν μήπως από την γενίκευση του καυγά προκληθούν ζημιές στα καταστήματα και τις περιουσίες τους.
Η συμπλοκή έλαβε τέλος με την εμφάνιση της Αστυνομίας ενώ από καμία από τις δύο πλευρές των Βουλγάρων δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Στάθης Πουλιάσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου