Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Αλλαγή διοίκησης στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας

Καθήκοντα διοικητή στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας ανέλαβε χθες ο σμήναρχος (Ι) κ. Γεράσιμος Αθανασόπουλος κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στις 12:30 το μεσημέρι.

Ο κ. Αθανασόπουλος παρέλαβε την διοίκηση της Μονάδας από τον απερχόμενο διοικητή σμήναρχο (Ι) κ. Βασίλειο Βρεττό, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) κ. Αντωνίου Ατματζάκη. Η τελετή ξεκίνησε με την καθιερωμένη δοξολογία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής από τον απερχόμενο διοικητή κ. Βρεττό, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την συνεργασία που είχαν αναπτύξει και τόνισε ότι στόχος του, καθ' όλη την διάρκεια της θητείας του, ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Μονάδα. Αμέσως μετά, ο κ. Βρεττός με συγκίνηση παρέλαβε μία αναμνηστική πλακέτα, ενώ στην πορεία ακολούθησε η ανάγνωση ημερήσιας διαταγής από τον νέο διοικητή κ. Αθανασόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχαρίστησε την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας για την τιμή που του έκανε να του αναθέσει το συγκεκριμένο αξίωμα και τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο της Πτέρυγας. Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση στην Μονάδα, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ με την δεξίωση που παρατέθηκε στην Λέσχη Αξιωματικών στην Διασπορά για την αποχώρηση του κ. Βρεττού και το καλωσόρισμα του κ. Αθανασόπουλου. Στην τελετή παρευρέθηκαν το προσωπικό της Μονάδας, καθώς επίσης οι στρατιωτικές, αστυνομικές, πυροσβεστικές και λιμενικές αρχές του τόπου.

...Και στο ΚΕΑΤ
Διοίκηση άλλαξε χθες και το Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής που στεγάζεται στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας. Καθήκοντα διοικητή παρέλαβε ο σμήναρχος (Ι) κ. Ανδρέας Καλατζής από τον απερχόμενο διοικητή σμήναρχο (Ι) κ. Γεώργιο Δριτσάκο, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) κ. Αντωνίου Ατματζάκη.

Source: PROTI, Αντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου