Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Απανθρακώθηκε 77χρονος από τον Αμπελώνα



Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 118 χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν τον κόμβο του Μαρτίνου, έχασε την ζωή του ένας 77χρονος από τον Αμπελώνα προχθές το βράδυ.

Οι πυροσβέστες και οι αστυνομικοί ανέσυραν απανθρακωμένο τον Ιωάννη Ζαχιώτη οδηγό ο οποίος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε με το αυτοκίνητο του πάνω σε προπορευόμενη νταλίκα φορτωμένη με λιπάσματα.
Οι διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν να βγάλουν μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο τον 77χρονο οδηγό και τη σύζυγό του.

Κατάφεραν τελικά να απεγκλωβίσουν από την καμπίνα του αυτοκινήτου τη σύζυγό του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας με ελαφρά τραύματα, αλλά δεν μπόρεσαν να βγάλουν τον 77χρονο οδηγό.
Ο άτυχος οδηγός ενώ κατευθυνόταν προς Λαμία και χωρίς να ξέρει κανείς έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην νταλίκα που πήγαινε μπροστά του. Το ιχ το οποίο οδηγούσε με την πρόσκρουση πάνω στο προπορευόμενο όχημα άρπαξε φωτιά.
Οι οδηγοί, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των οποίων έγινε το δυστύχημα έτρεξαν προς το όχημα για να βγάλουν τους επιβάτες. Αφού έβγαλαν την γυναίκα του 77χρονου οδηγού Κατερίνα δεν κατάφεραν να βγάλουν και τον Ιωάννη Ζαχιώτη οποίος είχε αποτεφρωθεί.

Η πυροσβεστική που έφθασε μετά από λίγα λεπτά έσβησε την φωτιά αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για τον οδηγό του αυτοκινήτου. Η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς τη Λαμία διεκόπη για περισσότερο από μιάμιση ώρα.
Πένθος…
Η είδηση του θανάτου του 77χρονου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον Αμπελώνα, την γενέτειρά του όπου την επισκεπτόταν τακτικά αφού ο ίδιος αφού εδώ και αρκετά χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στο χωριό όπου ζει η αδελφή του.
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Παναγιώτης Παυλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου