Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα Βαρθολομιού

30.03.10
Στην κυκλοφορία δόθηκε το απόγευμα της Κυριακής η νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού στην είσοδο του Βαρθολομιού, ικανοποιώντας την δημοτική αρχή αλλά και την τοπική κοινωνία.

Όπως δήλωσε στην «Πρώτη» ο δήμαρχος κ. Χρήστος Βρυώνης, το έργο κατασκευής της νέας γέφυρας δεν έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του, καθώς υπολείπονται ακόμα κάποιες εργασίες, όμως δόθηκε στην κυκλοφορία για την εξυπηρέτηση των διερχόμενων οδηγών που αρκετά ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα μέσω του παρακαμπτήριου δρόμου. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επιτέλους ότι δόθηκε στην κυκλοφορία από το απόγευμα της Κυριακής η νέα γέφυρα του ποταμού Πηνειού στην είσοδο της πόλης μας», ανέφερε ο κ. Βρυώνης, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Βέβαια πρέπει εδώ να σημειώσουμε ότι δόθηκε προσωρινά στην κυκλοφορία, καθώς υπολείπονται ακόμα να γίνουν η τοποθέτηση του απαιτούμενου ηλεκτροφωτισμού και ασφαλτοτάπητα, η ολοκλήρωση των προσβάσεων των όμορων ιδιοκτητών, ο καθαρισμός της κοίτης του ποταμού και το άνοιγμα της εκβολής, αλλά και η αποκατάσταση της παράκαμψης, προκειμένου η έκταση αυτή να παραδοθεί ξανά στους ιδιοκτήτες της». Εργασίες οι οποίες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Βρυώνη, θα υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν και στην πορεία να παραδοθεί επίσημα το έργο προς χρήση στους πολίτες και να γίνουν τα εγκαίνια.«Είμαστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη αυτή, γιατί πρόκειται για ένα μεγάλο και σημαντικό έργο όχι μόνο για τον δήμο του Βαρθολομιού, αλλά και την ευρύτερη περιοχή», σημείωσε ο κ. Βρυώνης, ο οποίος τόνισε καταλήγοντας: «Ένα έργο που ξεκίνησε τέλη Φεβρουαρίου του 2007, όταν υπογράφηκε το σχετικό συμφωνητικό, για να ολοκληρωθεί μετά από τρία σχεδόν ολόκληρα χρόνια με όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πορεία. Τώρα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο στο σύνολό του και επιτέλους να το εγκαινιάσουμε!».

Πηγή: ΠΡΩΤΗ, Αντυ Καπλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου