Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Πλησιάζει η «Ώρα της Γης»

Το πιο ηχηρό μήνυμα καλείται να δώσει ο πλανήτης για δράση κατά της κλιματικής αλλαγής, το Σάββατο 27 Μαρτίου σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα στις 20:30.
Η «Ώρα της Γης» ήταν μια πρωτοβουλία του WWF και έκανε το ντεμπούτο της το 2007 από το Σίδνεϋ και το 2009 πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή 3.929 πόλεων από όλο τον κόσμο.
Φέτος η Ελλάδα κατέχει την τρίτη θέση μεταξύ των χωρών με την μεγαλύτερη συμμετοχή μετρώντας -μέχρι στιγμής- 19.619 συμμετοχές. Στην προσπάθεια έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 206 δήμοι και κοινότητες, 232 σχολεία, 733 φορείς και επιχειρήσεις και περισσότεροι από 1.600 ιδιώτες.
Στο σκοτάδι θα μείνουν παγκοσμίως αναγνωρίσιμα μνημεία -όπως η Ακρόπολη, ο Λυκαβηττός, ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, ο Λευκός Πύργος και η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου- καθώς και τα 24 κτίρια του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Σε ανακοίνωσή του, το WWF μας καλεί να σβήσουμε τα φώτα για να πιέσουμε την διεθνή κοινότητα να καταλήξει σε συμφωνία στη διάσκεψη για το κλίμα τον Δεκέμβριο στο Μεξικό, μετά και το «ναυάγιο» της Κοπεγχάγης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου