Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Cayenne και πάσης Ελλάδος

 
Photo: carspotting.com

Δεν μπορώ να αντισταθώ στο πειρασμό να μεταφέρω την είδηση που είδα πρωτοσέλιδη στην «Καθημερινή της Κυριακής» με τίτλο «Ελληνική πρωτιά στις Cayenne». Όχι, ότι δεν βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια πως τα θηριώδη  τζιπ της PORSCHE που η τιμή τους ξεκινά από 75 και ξεπερνά τα 150 χιλιάδες ευρώ, αυξάνονται και πληθύνονται στους Ελληνικούς δρόμους. Υπέθετα απλώς ότι την περίοδο που διανύουμε η αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων θα σημείωνε κι αυτή μια κάμψη. Κούνια που με κούναγε!

Μόνο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου ταξινομήθηκαν 2 Bentley, 1 Aston Martin, 18 Porsche, 281 Audi, 229 Mercedes, 194 BMW και γενικώς οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 54,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Κάποιοι λέει έσπευσαν να προλάβουν την επιβολή του νέου φόρου πολυτελείας. Μπορεί να είναι κι έτσι… Πλην όμως ο κύριος Βολφ Κλίντς ο οποίος είναι πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής της Ευρωβουλής για την Χρηματοπιστωτική και Οικονομική Κρίση αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα έχει , έτσι κι αλλιώς ,το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσοστό αυτοκινήτων τύπου Porsche Cayenne σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Κι όλα αυτά-για να μην ξεχνιόμαστε- στη χώρα που μόλις 14.000 πολίτες δηλώνουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 100.000 ευρώ. Τύφλα να έχει το θαύμα με τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια που χόρτασαν πέντε χιλιάδες νοματαίους.
  Καλό Πάσχα σε όλους μας!

του Σωτήρη Ξενάκη ( http://www.protagon.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου