Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΝΔ: Έχει καταρρεύσει το σύστημα δημόσιας ασφάλειας

Για κατάρρευση του συστήματος δημόσιας ασφάλειας, κάνει λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ, Νικόλαος Δένδιας. Με αφορμή τη δολοφονική ληστεία και την έκρηξη της «τυφλής» βόμβας, που προκάλεσε τον θάνατο 15χρονου μετανάστη και τον τραυματισμό της αδερφής και της μητέρας του, ο κ. Δένδιας εξέφρασε τη λύπη του και τη συμπαράσταση της παράταξής του προς τα θύματα βίας. Πρόσθεσε, ωστόσο, πως «είμαι υποχρεωμένος να πω, πέρα από αυτό, ότι το συνολικό σύστημα δημόσιας ασφάλειας στη χώρα έχει, πλέον, καταρρεύσει».

Ο τομεάρχης της ΝΔ σημείωσε πως «από τη μία, τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα, από την άλλη, εγκλήματα βίας, καλπάζουσα μικρή και μεσαία εγκληματικότητα, αθρόα εισροή λαθρομεταναστών, πλήρης απαξίωση του Λιμενικού Σώματος. Όλα αυτά, δημιουργούν ένα πλαίσιο, που απειλεί το μοντέλο ζωής του Έλληνα. Του ανατρέπει τη δυνατότητα της επιβίωσης με τον τρόπο, που την ξέρουμε στις πόλεις της χώρας».

Ο κ. Δένδιας, στη δήλωσή του, επέκρινε προσωπικά τον αρμόδιο υπουργό λέγοντας ότι «είναι επιτέλους ώρα, ο κ. Χρυσοχοΐδης, να λάβει τα μέτρα που πρέπει, να ακούσει τον κοινωνικό παλμό και να αντιδράσει. Αλλιώς, η ευθύνη βαρύνει απολύτως και μόνο την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Source: KATHIMERINI, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου