Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Πετσάλνικος: «Πρέπει να αλλάξουμε πολλά σ’ αυτή τη χώρα»

«Πρέπει να αλλάξουμε πολλά σε αυτή τη χώρα για να παταχθούν φαινόμενα κερδοσκοπίας, που ταλαιπωρούν τους πολίτες και ιδιαίτερα τους καταναλωτές διαχρονικά, ιδιαίτερα όμως σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την εθνική, αλλά και την οικογενειακή οικονομία». Αυτό τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, παραλαμβάνοντας την έκθεση πεπραγμένων της ανεξάρτητης Αρχής του Συνήγορου του Καταναλωτή για το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο ως το Δεκέμβριο του 2009 από τον επικεφαλής της Αρχής, Ευάγγελο Ζερβέα.

Ο κ. Πετσάλνικος συμπλήρωσε ότι «η προστασία του καταναλωτή πρέπει να είναι στόχος για όλους μας, και για την Πολιτεία και για την Αρχή. Ο καταναλωτής είναι ο πιο αδύναμος κρίκος και γι’ αυτό θα πρέπει να έχει τη στήριξη και τη συμπαράσταση».

Από την πλευρά του ο κ. Ζερβέας, παραδίδοντας την έκθεση, τόνισε ότι η Αρχή έχει πλέον ενηλικιωθεί μέσα από την καθημερινότητα των καταναλωτών, συμβάλλει στην εμπέδωση της καταναλωτικής πίστης και της εμπιστοσύνης μεταξύ καταναλωτών και προμηθευτών και δρα διαμεσολαβητικά μεταξύ καταναλωτών και προμηθευτών. Υπογράμμισε, δε, ότι οκτώ στις δέκα υποθέσεις επιλύονται υπέρ του καταναλωτή.

Source: KATHIMERINI,  με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου