Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Εισαγγελική έρευνα κατά Ελλήνων πολιτικών και Ε.Ε. ζητά Γερμανός βουλευτής

Για τα αίτια που οδήγησαν
στην ελληνική οικονομική κρίση.
It's about time

Εισαγγελική έρευνα για τους παράγοντες που οδήγησαν στην «ελληνική» οικονομική κρίση ζητά ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της Γερμανίας, Πέτερ Γκαουβάιλερ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Focus. «Θα πρέπει να θέσουμε το ερώτημα: Πως μπόρεσε να συμβεί η αποσταθεροποίηση του του ευρώ; Ποιο ρόλο έπαιξαν σε αυτό το σαμποτάζ κατά του νομίσματός μας, η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ και οι Έλληνες πολιτικοί σε συνεργασία με συγκεκριμένα ξένα οικονομικά ιδρύματα;», τόνισε ο Γκαουβάιλερ. Ο Γερμανός βουλευτής επισημαίνει ότι πρόκειται για μία περίπτωση που πρέπει να ασχοληθούν οι εθνικές εισαγγελικές αρχές, «ακόμη και στην ίδια τη Γερμανία».

Ο Πέτερ Γκαουβάιλερ θεωρεί απαράδεκτη τη συμπεριφορά του Μπαρόζο απέναντι στη Γερμανία, με το σκηνικό απειλής που δημιουργεί εναντίον του Βερολίνου. Υπογραμμίζει μάλιστα ότι τέτοιου είδους οικονομική βοήθεια και εγγυήσεις στην Ελλάδα δεν επιτρέπονται από το ευρωπαϊκό δίκαιο: «Θα ήταν σαν σοκολάτα για διαβητικούς».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου