Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

'Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ...

Σε διαθεσιμότητα για τα ρατσιστικά συνθήματα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε την Παρασκευή (26/3) ο αρχηγός του αγήματος των βατραχανθρώπων που φώναζαν ακραία ρατσιστικά συνθήματα στην στρατωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο Αντιναύαρχος Αθανάσιος Γκούσιος, μετά από εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, έθεσε τον επικεφαλής σε διαθεσιμότητα, μετά από έρευνα που διεξήχθη, ύστερα από το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας.

«Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς», ήταν μερικά από τα ανατριχιαστικά μηνύματα που φώναζαν οι στρατιώτες.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, τα συνθήματα ακούστηκαν αμέσως μόλις έστριψαν στην Πανεπιστημίου, μετά τις εξέδρες των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει κανένα Σώμα δεν αποδέχεται τις ευθύνες του, αφού δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πού άνηκαν οι ρατσιστές φαντάροι. Αρχικά, είχε υποπτευθεί ότι ήταν άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού, κάτι που το Πολεμικό Ναυτικό αρνήθηκε, μεταθέτοντας τις ευθύνες στο Λιμενικό Σώμα.

Από την άλλη μεριά, το Λιμενικό αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη, μεταθέτοντας ξανά την ευθύνη στο Ναυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου