Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας την Παρασκευή για φορολογικό

Ιερώνυμος: Πρόταση να φορολογηθούν τα καθαρά έσοδα


Την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας την Παρασκευή αποφάσισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος που συνεδρίασε εκτάκτως με αφορμή τα νέα φορολογικά μέτρα.

Προηγήθηκε λεπτομερής ενημέρωση από τον αρχιεπίσκοπο των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σχετικά με τη φορολόγηση που πρόκειται να επιβληθεί στα Νομικά εκκλησιαστικά πρόσωπα και τα Ιδρύματα της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Στη συνέχεια, αφού οι αρχιερείς τοποθετήθηκαν επί του θέματος, αποφασίστηκε να συγκληθεί η ιεραρχία στις 10 το πρωί, της προσεχούς Παρασκευής.
«Η πρόταση που θα συζητήσουμε την Παρασκευή θα είναι να φορολογηθούν τα καθαρά έσοδα της Εκκλησίας», δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι η Εκκλησία δεν έχει αντίρρηση να φορολογηθεί, πάντα προσέφερε, πάντα έδινε και θα εξακολουθήσει να το κάνει
Σε ερώτηση αν θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό ο κ. Ιερώνυμος απάντησε ότι όλα θα αποφασιστούν στη συνεδρίαση της Ιεραρχίας την Παρασκευή.

Πηγή: ΣΚΑΙ

ENAΣ OMOΓENHΣ: Λέτε να βγάλουν δίσκο;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου