Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πτώση-ρεκόρ στη δημοτικότητα της Μέρκελ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η υποστήριξη προς τον κεντροδεξιό συνασπισμό της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ έχει μειωθεί σε επίπεδα ρεκόρ σύμφωνα με χθεσινή δημοσκόπηση, καθώς τα δύο κυβερνώντα κόμματα, έξι μόλις μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές, συγκεντρώνουν μόλις 40%.

Οι Χριστιανοδημοκράτες (CDU) συγκεντρώνουν 32% και οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) συγκεντρώνουν μόλις 8%, σημειώνοντας πτώση 7 μονάδων από την επίδοσή τους στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Αντίθετα, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) σημειώνουν ανάκαμψη δυνάμεων, αγγίζοντας το 25%.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Γερμανίας, Χορστ Κέλερ, χαρακτήρισε πριν λίγες μέρες “απογοητευτική” την αρχή της δεύτερης θητείας της Μέρκελ, η οποία σημαδεύτηκε από διενέξεις μεταξύ των εταίρων του συνασπισμού σχετικά με θέματα όπως η φορολογία, η μεταρρύθμιση της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης της δημοσιονομικής κρίσης της Ελλάδας. Πάντως, το πρώτο ουσιαστικό τεστ της δημοσιότητας της κυβέρνησης θα γίνει τον ερχόμενο μήνα κατά τη διεξαγωγή τοπικών εκλογών.

Source: MAKEDONIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου