Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Και τα ταξί του νομού Ηλείας για "παρέλαση" στην Αθήνα

Την συμμετοχή τους στην μεγάλη κινητοποίηση της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί αύριο, εξέφρασαν οι ιδιοκτήτες ταξί του νομού Ηλείας στην χθεσινή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας Ηλείας.

Η έκτακτη γενική συνέλευση ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι με ικανοποιητική συμμετοχή των ιδιοκτητών ταξί και των προέδρων των σωματείων του νομού Ηλείας.

Την συνέλευση συντόνισε ο Νίκος Λουκόπουλος, πρόεδρος σωματείου ταξί Αμαλιάδας και γενικός γραμματέας του περιφερειακού συμβουλίου ταξί Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την απόφαση που είχαν λάβει στην Πάτρα της περασμένη Πέμπτη, τα συνδικαλιστικά τους όργανα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου σχετικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που συμπεριλαμβάνει και τον κλάδο των ιδιοκτητών ταξί.
Ναι στην κινητοποίηση…
Η απόφαση είχε να κάνει με την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση στις 19 Φεβρουαρίου, με αποκλεισμό της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και του ισθμού της Κορίνθου και άλλων κομβικών σημείων σε συνδυασμό με απεργία διαρκείας και συγκέντρωση αυτοκινήτων και πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα, οι οποίες μορφές πάλης θα διενεργηθούν κλιμακωτά και ανάλογα με τις εξελίξεις. Στην συνέλευση οι ιδιοκτήτες ταξί του νομού εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους και συμφώνησαν με την απόφαση της αυριανής μεγάλης κινητοποίησης στην Αθήνα.

Να επισημάνουμε ότι οι ιδιοκτήτες ταξί της επαρχίας διαφωνούν κάθετα με το νέο τρόπο φορολόγησής τους αφού τον θεωρούν άδικο προς το εισόδημα τους. Επίσης τόνισαν πως δεν είναι φοροφυγάδες και πληρώνουν κανονικά τους φόρους τους στο κράτος ενώ γνωρίζοντας την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στα οικονομικά της χώρας και θέλοντας να δείξουν την ευαισθησία τους πιστεύουν ότι πρέπει να αλλάξει η φορολόγησή τους, όχι όμως όπως το έχουν θέσει με το νέο νόμο αλλά με την δυνατότητα του κάθε ένα.

Ζητούν από την κυβέρνηση να επανεκτιμήσει την κατάσταση, τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν και να εξετάσει διεξοδικότερα τα πολλά και άλυτα ζητήματα που τους απασχολούν.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Χρήστος Χατζησπύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου