Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Τηλεδιάσκεψη Ομπάμα με Μπράουν και Μέρκελ για την «ελληνική κρίση»

Ο πρόεδρος Μπ. Ομπάμα συζήτησε οικονομικά θέματα και εξωτερική πολιτική με το Βρετανό πρωθυπουργό Μπράουν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κάλεσε διάσκεψη μέσω βίντεο με το Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, για να συζητήσουν θέματα οικονομίας και εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ο Λευκός Οίκος.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, δήλωσε πως η μη εξάπλωση των πυρηνικών όπλων, το Αφγανιστάν, το εμπόριο και γενικά οικονομικά ζητήματα ήταν το αντικείμενο της διάσκεψης.

Η Ελλάδα στο επίκεντρο της διάσκεψης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, συζήτησε την κρίση του χρέους της Ελλάδας στη διάρκεια επικοινωνίας με το Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες πιστεύουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί και θα δράσει κατάλληλα προκειμένου να διασφαλίσει μία αποτελεσματική απόκριση στην κρίση στην Ελλάδα.

Πηγή: Καθημερινή, με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου