Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Αγωνία για την 20χρονη Αγγελική που εξαφανίστηκε

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της 20χρονης Αγγελικής Σταυρουλάκη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το σπίτι της στο χωριό Ασή Γωνιά του Ρεθύμνου.
Οι συγγενείς της φοιτήτριας της Νοσηλευτικής κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στην αστυνομία χθες το απόγευμα, καθώς προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού το κινητό της τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο από τις 11 το μεσημέρι.
Αργά το απόγευμα, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της Αγγελικής στην παραλία του Πετρέ, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της. Μέσα βρέθηκε η τσάντα με τα έγγραφά της και χρήματα. Δεν βρέθηκε όμως το κινητό της τηλέφωνο.
Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική κινητοποιήθηκαν άμεσα, καθώς υπήρχε ο φόβος ότι η 20χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα ατυχήματος. Παρά τις έρευνες, ωστόσο, στην παράκτια ζώνη και τα βράχια, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της.
Το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής κοπέλας, σύμφωνα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, της οποίας ζητήθηκε η συνδρομή από εισαγγελέα, εντοπίστηκε στις 11:15 και προερχόταν από την κεραία της Σκλόκας Χανίων, γεγονός που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η κοπέλα βρισκόταν στην περιοχή του Ρεθύμνου. Από εκείνη τη στιγμή, όμως, το κινητό της απενεργοποιήθηκε.
Η οικογένεια της Αγγελικής απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Ρεθεμνιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου