Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Διέρρηξαν δέκα αγροικίες στον Αμπελώνα

Πάνω από δέκα αγροικίες χτύπησαν…διαρρήκτες στον Αμπελώνα παίρνοντας κυρίως αντικείμενα που περιείχαν χαλκό καθώς επίσης και μπιντόνια με λάδι.

Δεν χρειάστηκαν παρά μία μόνο νύχτα για να μπορέσουν να μαζέψουν ότι παλιό με χαλκό είχαν αποθηκεύσει οι ιδιοκτήτες των σπιτιών αυτών που βρίσκονται στην αγροτική περιοχή «Παλαιολιβαδάκια».

Οι δράστες κινήθηκαν με δύο οχήματα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των θυμάτων, αφού τα πράγματα που πήραν δεν μπορούσαν να μεταφερθούν μόνο με ένα.

Ένα από τα στοιχεία που θα αξιοποιηθούν από τις διωκτικές αρχές είναι το γεγονός ότι α περισσότερα αντικείμενα που εκλάπησαν είχαν χαλκό ως πρωτογενές υλικό κατασκευής.

Έκλεψαν εργαλεία, καζάνια και κυρίως παλιά, ψεκαστήρες και λίμπες με λάδι.

«Μέσα σε ένα βράδυ άνοιξαν δέκα αγροικίες στην περιοχή και πήραν κυρίως καζάνια και ότι είχε χαλκό μέχρι και ψεκαστήρες.

Θα πρέπει να ήσαν δύο αυτοκίνητα γιατί ένα δεν θα μπορούσε να μεταφέρει όλα αυτά που πήραν. Εμένα έσπασαν μπροστά το παράθυρο από την πόρτα και μπήκαν μέσα. Μου πήραν δύο μεγάλα καζάνια και ένα παλιό που είχαν πίσω μαζί με ψεκαστήρα παλιά», επεσήμανε ο κ Παναγιώτης Παπαδημακόπουλος πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμπελώνα.

Οι δράστες είχαν επιλέξει τους στόχους που θα χτυπούσαν και γνώριζαν ότι οι περισσότεροι ιδιοκτήτες έλειπαν ενώ το γεγονός ότι η περιοχή ήταν ερημική τους βοήθησε να μπορέσουν να δράσουν με μεγαλύτερη ευκολία.

«Αυτοί είχαν περάσει από εδώ είδαν ότι οι αγροικίες ήταν κλειστές και επέλεξαν να χτυπήσουν μέσα σε ένα βράδυ. Αυτοί που έκλεψαν ήθελαν να βρουν χαλκό για αυτό και όλα τα αντικείμενα το είχαν ως συστατικό. Η Αστυνομία ενήργησε αμέσως και όπως μου είπαν είναι πολύ κοντά να τους βρούν», επεσήμανε ο κ Παπαδημακόπουλος.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ Παναγιώτης Παυλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου