Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Είναι ώρα να δηλώσουν παρόντες οι νέοι άνθρωποι

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, Γαβρίλη ΛιατσήΜε όρους μέλλοντος και όχι παρελθόντος και με τη σφραγίδα της νέας γενιάς, θα επιχειρήσουν πλέον να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της Επιτροπής Πρωτοβουλίας που διοργανώνουν την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟ στον Πύργο, στις 7 το απόγευμα, εκδήλωση για την Αυτοδιοίκηση με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ, Γαβρίλη Λιατσή.

Νέοι και νέες, διακεκριμένα μέλη της τοπικής κοινωνίας με ανοιχτούς επαγγελματικούς ορίζοντες και λαμπρό μέλλον, που γνωρίζουν γιατί μάχονται και πως μάχονται, γεμάτοι όρεξη για σκληρή δουλειά, αποφασισμένοι να έχουν λόγο και ρόλο σε ότι τους αφορά, περιμένουν να δώσουν ποιοτικά δείγματα γραφής, ήθος και νεωτερικότητα στον διευρυμένο δήμο Πύργου. Είναι η νέα γενιά, το φυτώριο των ιδεών της παράταξης «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» που βρίσκεται για μια ακόμα φορά απέναντι στις προκλήσεις της νέας εποχής. Πρόκειται για μια ειλικρινή και ουσιαστική κίνηση εμπλουτισμού του στελεχιακού δυναμικού της παράταξης που στηρίζει τον Γαβρίλη Λιατσή, ως υποψήφιο δήμαρχο του διευρυμένου δήμου Πύργου, δημιουργώντας μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης. Ο Γαβρίλης τους «δανείζει» την τεράστια εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση, την προσφορά του στην ανάπτυξη και την πρόοδο του δήμου Πύργου και τους κάνει κοινωνούς στο όραμά του για το μέλλον κι εκείνοι του προσφέρουν τη δύναμη των ιδεών τους, την καθαρή και πρωτότυπη σκέψη τους, την αυθεντικότητα των προθέσεών τους για προσφορά. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ δίνει βήμα στους νέους, με αγνές προθέσεις όπως και τη δυνατότητα γνήσιας επικοινωνίας με δυναμικές ομάδες της κοινωνίας που σήμερα νοιώθουν ότι δεν εκπροσωπούνται. Ο Γαβρίλης Λιατσής επενδύει στους νέους ανθρώπους και θα το αποδείξει με την αυξημένη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του δήμου Πύργου. Το σύνθημα της ανεξάρτητης παράταξης θα είναι πλέον ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, μακριά από κόμματα και «χρώματα» και μόνο όποιος ασπάζεται αυτή τη φιλοσοφία θα τον ακολουθήσει. Και σ' αυτό είναι σαφής, στέλνοντας μήνυμα και στους «παλιούς» για την πολιτική νεωτερικότητας που θέλει να εφαρμόσει σε όλα τα επίπεδα. Γι αυτό το λόγο και η Επιτροπή Πρωτοβουλίας έχει στείλει παντού προσκλήσεις για την εκδήλωση της Δευτέρα στο ΙΟΝΙΟ, επιδιώκοντας το μήνυμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΥΡΓΟΥ να φτάσει σε όλους πολίτες του δήμου Πύργου. Η βαρυσήμαντη ομιλία του Γαβρίλη Λιατσή θα δώσει το στίγμα της ανανέωσης ως ένα αυθεντικό δείγμα γραφής για να βαδίσει ο τόπος στο μέλλον και τη νέα εποχή και όχι ως ένα επικοινωνιακό τρικ που θα εξωραϊσει την εικόνα της παράταξης ή το προφίλ του υποψήφιου δημάρχου.Είναι ένα ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ για τους υποψιασμένους πολίτες, για τους πολίτες που έχουν ανάγκη να ελπίσουν ξανά, να δουν το ΑΥΡΙΟ με άλλο μάτι. ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΙΟΝΙΟΝ - ΠΥΡΓΟΣ ΩΡΑ 7 μ.μ.
Πηγή: ΠΡΩΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου