Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Αυστραλία- Η μαζική κινητοποίηση ομογενών άλλαξε την απόφαση του δήμου.

Η μαζική παρουσία των Ελλήνων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Στόνιγκτον ,είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί η απόφαση της τεχνικής επιτροπής του Δήμου, να περιορίσει το χώρο στάθμευσης μπροστά στον ελληνορθόδοξο ιερό ναό Αγίας Αικατερίνης.

Υπενθυμίζεται πως επιτροπή του δήμου αποφάσισε την απαγόρευση της στάθμευσης των αυτοκινήτων εκκλησιαζόμενων στο δρόμο έξω από την εκκλησία αδιαφορώντας για τα προβλήματα που θα δημιουργούσε στους ενορίτες ο περιορισμός της στάθμευσης.

Ο Ελληνισμός απάντησε μαζικά στην πρόκληση, κατέκλυσε το δημαρχείο και υποχρέωσε το Δημοτικό Συμβούλιο να απορρίψει την πρόταση με συντριπτική πλειοψηφία.

Καθοριστικό ρόλο στην απόρριψη της απόφασης έπαιξε και ο υποψήφιος του Εργατικού Κόμματος στην περιφέρεια Μάλβερν, ο ομογενής Νίκος Βουλανάς, ο οποίος ενήργησε προσωπικά για τη συγκέντρωση 1.400 υπογραφών.

"Ήταν μία άδικη απόφαση και χαίρομαι που το Δημοτικό Συμβούλιο την απέρριψε", δήλωσε στην εφημερίδα "Νέο Κόσμο" ο κ. Βουλανάς. "Η ανατροπή της απόφασης δείχνει, ότι ενωμένοι οι Έλληνες είμαστε δύναμη", πρόσθεσε

Omogeneia. ana, Σ. Χατζημανώλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου