Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Άρπαξε το βρέφος για να το παρουσιάσει ως δικό της

Είχε αποβάλει πριν από έξι μήνες, αλλά εξακολουθούσε να παριστάνει την έγκυο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αρπαγή ανηλίκου, καθώς και για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και χρήσης πλαστού εγγράφου άσκησε ο εισαγγελέας στην 38χρονη γυναίκα, η οποία τα ξημερώματα άρπαξε το νεογνό από το μαιευτήριο "Έλενα".

Η δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Μετά το πρωτοφανές περιστατικό προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας.

Είχε αποβάλει πριν από έξι μήνες
Ανακοινώσεις σχετικά με την αρπαγή του νεογέννητου βρέφους τα ξημερώματα από το μαιευτήριο «Έλενα» έκανε ο προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Όπως είπε ο κ. Τζανακάκης, δράστης είναι μία 38χρονη από το Αιγάλεω, μητέρα δύο παιδιών από προηγούμενους γάμους, η οποία πριν από εννέα μήνες είχε μείνει έγκυος από το σύντροφό της, αλλά απέβαλε στον τρίτο μήνα. Όπως είπε η ίδια, δεν ήθελε να αποκαλύψει στο σύντροφό της το δυσάρεστο συμβάν. Έτσι, για έξι μήνες έβαζε γάζες στην κοιλιά για να φαίνεται ότι προχωράει η εγκυμοσύνη.

Την περασμένη Πέμπτη πήγε στο μαιευτήριο "Έλενα" με σκοπό να κάνει εικονική εισαγωγή δίνοντας παράλληλα ψεύτικη διεύθυνση. Ωστόσο, ο γιατρός που την εξέτασε της είπε ότι δεν μπορούσε να παραμείνει στο μαιευτήριο, αφού δεν ήταν έγκυος.
Χθες, στις εννέα το βράδυ ξαναπήγε στο μαιευτήριο και άρχισε να περιφέρεται στους διαδρόμους, κάτι που πρόσεξε το προσωπικό, αλλά δεν έδωσε σημασία.
Από νωρίς είχε εντοπίσει το θάλαμο που ήταν η μητέρα με το νεογέννητο κοριτσάκι της και στις 4.30 το ξημερώματα το άρπαξε, το έβαλε κάτω από την μπλούζα της και αφού βγήκε από το νοσοκομείο, πέταξε το ειδικό βραχιολάκι του και με ένα ταξί πήγε στο σπίτι της στο Αιγάλεω.
Εκεί, είπε σε μία γειτόνισσα, την οποία είχε αφήσει να προσέχει τα παιδιά, ότι γέννησε με καισαρική και με ευθύνη δική της πήρε το μωρό και έφυγε από το νοσοκομείο.
Οι αστυνομικοί, κατά την έρευνα που έκαναν το πρωί στο μαιευτήριο, μίλησαν και με το γιατρό που την εξέτασε την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος τους είπε ότι είχε δει μια γυναίκα με τα χαρακτηριστικά που έδωσαν τα μέλη του υπόλοιπου προσωπικού, και η οποία παρίστανε την έγκυο.
Την ίδια ώρα, η γειτόνισσα που είχε ακούσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την εξαφάνιση του βρέφους, τηλεφώνησε στην Αστυνομία και καθοδήγησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι βρήκαν τελικά την 38χρονη και το βρέφος.

Πηγή: SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου