Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Πρωτοφανής διάρρηξη - Συναγερμός στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση

Έκλεψαν όπλα και σφαίρες από σκοπευτικό όμιλο


Συναγερμός έχει σημάνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση


Συναγερμός έχει σημάνει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση μετά την κλοπή ενός ολόκληρου οπλοστασίου από το σκοπευτικό σύλλογο «Αετός», στην Καλλιθέα.
Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στο ημιυπόγειο που βρίσκεται στην οδό Σκίπη 11 – 13 και αφού παραβίασαν τα χρηματοκιβώτια του αθλητικού σκοπευτικού ομίλου, αφαίρεσαν περισσότερες από 9.000 σφαίρες πολλών διαμετρημάτων, 6 πιστόλια και 4 περίστροφα.

Μέχρι στιγμής ουδείς είναι σε θέση να πει ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την περίεργη διάρρηξη. Αστυνομικοί της σήμανσης που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να εντοπίσουν αποτυπώματα που ίσως τους βοηθήσουν να φτάσουν στη σύλληψη των δραστών.
Αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι ίσως να πρόκειται για διάρρηξη που σκοπό είχε την πώληση των όπλων και των σφαιρών, ενώ εξετάζεται ακόμα και η περίπτωση να πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου που θέλουν να χρησιμοποιήσουν όπλα τα οποία είναι «καθαρά», δηλαδή που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές πράξεις.
Πηγή: SKAI, Δημήτρης Καραστεφανής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου