Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Σκόνη από την έρημο της Σαχάρας μέχρι την Κυριακή

Σκόνη από την έρημο της Σαχάρας πρόκειται να σκεπάσει τον ελλαδικό ουρανό μέσα στο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από τη «σκονοθύελλα» είναι η Κρήτη, η Αττική, η Πελοπόννησος και τα νησιά του Αιγαίου.

Το φαινόμενο, που «επισκέπτεται» φέτος τη χώρα μας νωρίτερα απ’ ό,τι συνήθως, αφού κατά κύριο λόγο εκδηλώνεται την άνοιξη, αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Σε γενικές γραμμές, οι τιμές συγκέντρωσης της σκόνης, σύμφωνα με τους χάρτες πρόγνωσης της 18ης Φεβρουαρίου, προβλέπονταν να φτάνουν έως και τα 310 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα στα νότια της χώρας.
Η σκόνη της Σαχάρας μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όπως τα παιδιά, οι καρδιοπαθείς και οι πάσχοντες από αναπνευστικά νοσήματα, οι οποίοι θα πρέπει να αποφεύγουν την άσκηση σε υπαίθριους χώρους.

ZOUGLA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου