Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Πάρκαρε στις γραμμές του τραίνου….

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε σύγκρουση τραίνου ιχ όταν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το πάρκαρε πολύ κοντά στις γραμμές και έφυγε για να πάει στην λαϊκή.
Το μπροστινό μέρος του αυτοκίνητου ήταν μέσα από τα δίφραχτα με αποτέλεσμα το τραίνο να μην χωρά να περάσει.
Γύρω στις 9:30 το τραίνο που είχε κατεύθυνση προς Πύργο έφθασε στην σιδηροδρομική διάβαση της οδού Κοκκίνου, έκοψε ταχύτητα και επιχείρησε να περάσει σιγά—σιγά από το σημείο. Κατάφερε το μπροστινό μέρος τους να περάσει χωρίς να αγγίξει το αυτοκίνητο.

Όμως στην φθάνοντας στην μέση ο συρμός όμως μάγκωσε το αυτοκίνητο μεταξύ δύο βαγονιών και το πέταξε επάνω στο στύλο που χρησιμοποιούν για να βάζουν τις αλυσίδες, με αποτέλεσμα να φρακάρει το αυτοκίνητο μεταξύ του τραίνου και της κολώνας.
Από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε κανείς λόγω του ότι είχε χαμηλή ταχύτητα το τραίνο ενώ το αυτοκίνητο η δεξιά καταστράφηκε.

Περίοικοι πετάχτηκαν έξω από τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε ενώ στο σημείο αμέσως έφθασαν άνδρες της Τροχαίας Πύργου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, οι οποίοι με ειδικά ψαλίδια έκοψαν τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου προκειμένου να καταφέρουν τα βγάλουν από τις γραμμές.

Ο ιδιοκτήτης του ιχ επιστρέφοντας από την λαϊκή είδε το είδε καταστρεμμένο, ενώ το ευτύχημα ήταν ότι δεν έγινε η σύγκρουση τη ώρα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα περνούσε το τραίνο.

Παρ’ ολίγο και δεύτερο
Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για την απομάκρυνση του αυτοκίνητο ένας άλλος ιδιοκτήτης ιχ, εκατό μέτρα ποιο κάτω, στην σιδηροδρομική διάβαση της οδού Πατρών άφησε το αυτοκίνητο του πάνω στις γραμμές το κλείδωσε και έφυγε για πάει στην λαϊκή. Όμως του φώναξαν και γύρισε πίσω και το πήρε πριν το παρασύρει και αυτό το τραίνο.

Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ, Παναγιώτης Παυλόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου