Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Παιδίατρος κατηγορείται ότι βίασε περισσότερα από 100 παιδιά

Ο παιδίατρος είχε στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών με σεξουαλικές πράξεις του ιδίου και μικρών ασθενών του από τριών μηνών ως 13 ετών

Κατηγορίες για 103 βιασμούς σε παιδιά ασθενείς του αντιμετωπίζει αμερικανός παιδίατρος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η ιστοσελίδα Delaware Online αναφέρει ότι ο Ερλ Μπράντλεϊ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Σάσεξ, στο Ντέλαγουερ, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για 471 επιθέσεις εναντίον ανηλίκων, ανάμεσά τους και οι περισσότεροι από 100 βιασμοί.

Ο 56χρονος παιδίατρος είχε κατηγορηθεί το Δεκέμβριο για εννιά βιασμούς, αλλά στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία από βιντεοκασέτες που βρέθηκαν στην κατοχή του ανέβασαν τον αριθμό των κατηγοριών εναντίον του.
"Αυτό που κάνει την υπόθεση τόσο φρικιαστική είναι το ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τόσων ανθρώπων", τόνισε ο γενικός εισαγγελέας Μπο Μπάιντεν, σύμφωνα με το ABCNews.com.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του γιατρού στη διάρκεια της εξέτασης.
Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο παιδίατρος είχε στην κατοχή του βιντεοκασέτες διάρκειας 13 ωρών με σεξουαλικές πράξεις του ιδίου και μικρών ασθενών του από τριών μηνών ως 13 ετών.

Πηγή: SKAI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου