Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017

«T+L»: Εισιτήρια από Νέα Υόρκη προς Αθήνα έως και $393 τους χειμερινούς μήνες


Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου, 2017Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Για μεγάλες ευκαιρίες στα αεροπορικά εισιτήρια από τη Νέα Υόρκη προς την Αθήνα, με τιμές χαμηλές έως τα 393 δολάρια έκανε λόγο η εξειδικευμένη στα ταξίδια ιστοσελίδα travelandleisure.com και η δημοσιογράφος Melanie Lieberman.
«Βρήκαμε τα πιο φτηνά εισιτήρια για Ελλάδα από την περιοχή της πόλης της Νέας Υόρκης για τον Φεβρουάριο. Αλλά σύμφωνα με το Thrifty Traveler, υπάρχουν καλές ευκαιρίες και για το Νοέμβριο άμεσα ή και τον Μάιο του 2018», επεσήμανε το άρθρο.
Ακόμη, ανέφερε ότι τον Ιανουάριο, για παράδειγμα, μπορεί κανείς να κλείσει μία απευθείας πτήση με την Emirates για Αθήνα με 433 δολάρια μετ’ επιστροφής.
Το ίδιο άρθρο, επικαλούμενο το Scott’s Cheap Flights επεσήμανε ακόμη πως εισιτήρια φτηνά για εκείνη την περίοδο υπάρχουν και για τα νησιά: Αθήνα-Ρόδος-Αθήνα από 47 δολ., Αθήνα-Σαντορίνη-Αθήνα, από 50 δολ. και Αθήνα-Μύκονος-Αθήνα από 71 δολάρια.
Πρότειναι δε για να αναζητήσει κανείς φτηνά εισιτήρια το χειμώνα προς Ελλάδα να κάνει χρήση του Google Flights  και τελικά για κράτηση την προτιμώμενη γι αυτόν/ή μηχανή αναζήτησης.
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου