Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΜΕ ΔΙΗΜΕΡΗ ΑΔΕΙΑ

Αναμένεται η απόφαση του συμβουλίου των φυλακών 

Πιθανόν εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας με διήμερη άδεια
Φωτογραφία αρχείου
Δεκαπέντε χρόνια μετά τη σύλληψη των μελών της 17 Ν ο εκ των πρωταγωνιστών της οργάνωσης Δημήτρης Κουφοντίνας υπέβαλε αίτημα ζητώντας να περάσει για πρώτη φορά την πόρτα των φυλακών και να παραμείνει ελεύθερος για λίγες ώρες κάνοντας χρήση δικαιώματος αδείας που προβλέπεται από το νόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταδικασμένος για τη δράση της 17Ν υπέβαλε το σχετικό αίτημα για χορήγηση διήμερης αδείας και ενδέχεται η απόφαση του συμβουλίου των φυλακών να εκδοθεί άμεσα δίνοντας του το δικαίωμα –πιθανότατα ακόμα και από αύριο - να βγει εκτός του σωφρονιστικού καταστήματος.
Σύμφωνα με το νόμο τις αποφάσεις για τη χορήγηση αδειών σε κρατούμενους λαμβάνει το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών στο οποίο μετέχει και ο αρμόδιος εισαγγελέας , αφού εξετάσουν το φάκελο του κάθε κρατούμενου κατά περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου