Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Ευ. Μαρινάκης: Κατέρρευσαν οι κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Θα δικαιωθώ και για τις υπόλοιπες

Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου, 2017

Η τοποθέτηση του προέδρου του Ολυμπιακού για το Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών
Ευ. Μαρινάκης: Κατέρρευσαν οι κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Θα δικαιωθώ και για τις υπόλοιπες
Η ιστορία που ταλάνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο για χρόνια και πήρε διαστάσεις όχι μόνον αθλητικές αλλά και πολιτικές, μιντιακές και επιχειρηματικές, έφτασε πλέον στο τελευταίο της στάδιο με το βούλευμα του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου Εφετών που ανακοινώθηκε επίσημα την Τετάρτη.

Με το βούλευμα αυτό λοιπόν απαλλάσσονται όλοι οι κατηγορούμενοι, από τις βαρύτατες κατηγορίες της «εγκληματικής οργάνωσης» που αποτέλεσε το αφήγημα συγκεκριμένων συμφερόντων τα τελευταία χρόνια.

Μαζί με την συγκεκριμένη κατηγορία κατέρρευσαν και άλλες κατηγορίες όπως η εκβίαση, η απάτη και φυσικά η ηθική αυτουργία για την έκρηξη στον φούρνο του διαιτητή, και πλέον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Π.Κωνσταντινέα.

Κατηγορίες που στόχευαν κυρίως τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.

Η μόνη που απομένει σε επίπεδο κακουργηματικής κατηγορίας είναι η αλλοίωση αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων για την οποία φυσικά δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να εμπλέκει τόσο τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και τους υπολοίπους κατηγορούμενους. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρους νομικούς κύκλους η εκδίκαση θα οδηγήσει σε πανηγυρικές αθωώσεις.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε επισήμως μέσω της σελίδας της ΠΑΕ σχετικά με το Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες», ενώ προσθέτει ότι «την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ευάγγελου Μαρινάκη


«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης
».
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου