Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Κατακόρυφη αύξηση των Γερμανών που θα επισκεφθούν την Ελλάδα


Σημαντικη αύξηση της τάξεως του 30% των Γερμανών τουριστών που επιθυμούν να επισκεφτούν την Ελλάδα για διακοπές καταγράφεται από τον γνωστό τουριστικό οργανισμό TUI.
Ο επικεφαλής του TUI, στη Γερμανία, Μάρεκ Άντριτσακ, αποδίδει τη ραγδαία άνοδο τόσο στην έξαρση της τρομοκρατίας στην γειτονική Τουρκία που την καθιστά αφιλόξενη, όσο και στην «υπερ-πληρότητα» των ισπανικών τουριστικών δομών που «δεν μπορούν να διαθέσουν περισσότερες κλίνες».
Ο ίδιος, πάντως, προειδοποιεί πως η επιβολή τέλους διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία, αρχής γενομένης από το 2018, θα επηρεάσει αρνητικά την τουριστική κίνηση προς τη χώρας μας. «Ακόμα και μικρές αυξήσεις στις τιμές, μπορούν να κατευθύνουν τους τουρίστες σε άλλες αγορές», σημειώνει ο Άντριτσακ, σημειώνοντας πως ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς τόσο η Κροατία όσο και η Βουλγαρία, καταγράφουν διψήφια ποσοστά αύξησης κρατήσεων.
Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου