Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Πως θα διώξετε το «hangover» των εορτών μέσα σε λίγα λεπτά


Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, 2019Tο hangover των εορτών συνοδεύεται συνήθως από στομαχικά προβλήματα, πονοκέφαλο, δυσάρεστη γεύση στο στόμα, δίψα, αδυναμία και ευαισθησία στο φως. Όμως, μερικά τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν, να το ξεπεράσετε  λίγο πιο γρήγορα.
Φάτε και πιείτε μερικά φρούτα
Η κατανάλωση φρούτων μπορεί να σας απαλλάξει από κάποια συμπτώματα του hangover. Γιατί περιέχουν φρουκτόζη η οποία μπορεί να βοηθήσει το σώμα να αποβάλει το  αλκοόλ πιο γρήγορα. Επίσης τα φρούτα περιέχουν μέταλλα, όπως το κάλιο, το οποίο  είναι σημαντικό για την αποκατάσταση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και την αναπλήρωση των υγρών του σώματός σας.
Καταναλώστε υδατάνθρακες
Τα αμυλούχα, όπως το ψωμί ή τα κράκερ μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ναυτίας και στα χαμηλά επίπεδα του σακχάρου στο αίμα (τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, κούραση και κρύος ιδρώτας) που προκαλούνται μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.
Πιείτε περισσότερα υγρά
Η κατανάλωση αλκοόλ μειώνει το νερό στο σώμα σας. Τα υγρά και κυρίως το νερό περιέχουν ηλεκτρολύτες, όπως νάτριο και κάλιο, που σας βοηθούν να αισθανθείτε καλύτερα μετά από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλης. Αυτό συμβαίνει γιατί, ανακουφίζουν μερικά από τα συμπτώματα της αφυδάτωσης: πονοκέφαλος, αδυναμία, ζάλη.
Πηγή: gazzetta plus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου