Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Πως θα διώξετε το «hangover» των εορτών μέσα σε λίγα λεπτά


Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, 2019Tο hangover των εορτών συνοδεύεται συνήθως από στομαχικά προβλήματα, πονοκέφαλο, δυσάρεστη γεύση στο στόμα, δίψα, αδυναμία και ευαισθησία στο φως. Όμως, μερικά τρόφιμα μπορεί να σας βοηθήσουν, να το ξεπεράσετε  λίγο πιο γρήγορα.
Φάτε και πιείτε μερικά φρούτα
Η κατανάλωση φρούτων μπορεί να σας απαλλάξει από κάποια συμπτώματα του hangover. Γιατί περιέχουν φρουκτόζη η οποία μπορεί να βοηθήσει το σώμα να αποβάλει το  αλκοόλ πιο γρήγορα. Επίσης τα φρούτα περιέχουν μέταλλα, όπως το κάλιο, το οποίο  είναι σημαντικό για την αποκατάσταση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών και την αναπλήρωση των υγρών του σώματός σας.
Καταναλώστε υδατάνθρακες
Τα αμυλούχα, όπως το ψωμί ή τα κράκερ μπορεί να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της ναυτίας και στα χαμηλά επίπεδα του σακχάρου στο αίμα (τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, κούραση και κρύος ιδρώτας) που προκαλούνται μετά από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.
Πιείτε περισσότερα υγρά
Η κατανάλωση αλκοόλ μειώνει το νερό στο σώμα σας. Τα υγρά και κυρίως το νερό περιέχουν ηλεκτρολύτες, όπως νάτριο και κάλιο, που σας βοηθούν να αισθανθείτε καλύτερα μετά από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλης. Αυτό συμβαίνει γιατί, ανακουφίζουν μερικά από τα συμπτώματα της αφυδάτωσης: πονοκέφαλος, αδυναμία, ζάλη.
Πηγή: gazzetta plus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου