Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Κρις Σπύρου, Αφροδιτή Μάνου, Γιώργος Πατούλης στους ομιλητέςΤα πρώτα ονόματα των ομιλητών που θα απευθυνθούν στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Κυριακής στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε στη δημοσιότητα η οργανωτική επιτροπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο βήμα του ομιλητή αναμένεται να βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής:
– ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου
– η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου
– ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης
Τα πρώτα ονόματα των ομιλητών που θα απευθυνθούν στους συγκεντρωμένους στο Σύνταγμα το μεσημέρι της Κυριακής στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε στη δημοσιότητα η οργανωτική επιτροπή.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο βήμα του ομιλητή αναμένεται να βρεθούν το μεσημέρι της Κυριακής:
– ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Κρις Σπύρου
– η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου
– ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης
– ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γιώργος Τάτσιος
– 0 μαθηματικός και γνωστός για την ενασχόλησή του με το ζήτημα της ΑΟΖ Νίκος Λυγερός.
Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Κρις Σπύρου είπε ότι «όταν ο Νίμιτς φέρει τη συμφωνία στον ΟΗΕ εμείς οι ελληνοαμερικανικοί θα οργανωθούμε και θα θάψουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών στο ίδιο νεκροταφείο που θάψαμε τη προταση του Γκλιγκόροφ το 1993 όταν εκείνος ζήτησε να αναγνωριστεί η Δημοκρατία των Σκοπίων ως ανεξάρτητο κράτος. Αυτό θα υποσχεθώ στους Έλληνες, ό,τι κάναμε κάναμε με τον Κλίντον το 1993 θα το κάνουμε και με τον Τραμπ το 2019».
Στον ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε και η Αφροδίτη Μάνου, η οιποία έχει εκφράσει εδώ και καιρό τη διαφωνία της με τη Συμφωνία των Πρεσπών. «Στηρίζω το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία» είπε η γνωστή τραγουδίστρια η οποία σχολιάζοντας την πρωτοβουλία της να ζητήσει από συναδέλφους της να υπογράψουν το αίτημα διεξαγωγής δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι «είναι το κάλεσμα του Ρίτσου, του Ξαρχάκου, του Ελύτη, του Μίκη της Μελίνας. Αυτοί μας μεγάλωσαν με τις αξίες αυτών γαλουχηθήκαμε και μεγαλώσαμε». Απαντώντας, δε, σε όσους την επικρίνουν για τη στάση της αυτή είπε ότι «είναι αδύνατον να με αγγίξουν όσα και να μου προάψουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου