Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σε 20 καρέ

syl0

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες έδωσαν το παρών στο κάλεσμα για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα - Πνίγηκε στα χημικά η ειρηνική τους διαδήλωση


syl7
syl24Συνάντηση των γενεών έγινε στο Σύνταγμα στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, πολίτες έδωσαν το παρών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των μακεδονικών σωματείων και συλλόγων ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Οι περισσότεροι ταξίδευαν όλη τη νύχτα για να φθάσουν νωρίς το πρωί στο Σύνταγμα, πολλοί, μάλιστα, μαζί με τα παιδιά τους.

Το μεσημέρι, η πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι ήταν ασφυκτικά γεμάτοι και την ατμόσφαιρα δονούσαν τα συνθήματα που έδιναν το μήνυμα των πολιτών ενάντια στην ψήφιση της Συμφωνίας, που κατατέθηκε το Σάββατο στη Βουλή. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, περίπου στις δυόμισι το μεσημέρι μια ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε στα ΜΑΤ, δίνοντας την αφορμή για να πνιγεί στα χημικά το ειρηνικό συλλαλητήριο. Η εικόνα από εκείνη τη στιγμή και μετά άλλαξε.

Δείτε πως εξελίχθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και πως διαλύθηκε, τελικά, από την πρωτοφανή χρήση των χημικών.



Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου