Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 24 Αυγούστου 2010

Υδρα: Στο σφυρί το σπίτι του Ναυάρχου Μιαούλη

Τρίτη, 24 Αυγούστου, 2010 Η κατοικία του θρυλικού Ναυάρχου Μιαούλη, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1880 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο κτιριακά όσο και στατικά. Σε αυτό το σπίτι ο Ανδρέας Μιαούλης, έζησε επί σειρά χρόνων και απέκτησε τα έξι του παιδιά, με την πρώτη του γυναίκα Ειρήνη. Η ιστορική αυτή κατοικία, που εξακολουθεί να αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου, αναζητεί το νέο της ιδιοκτήτη και το πιο πιθανό είναι να περάσει στα «χέρια» κάποιου από την Αμερική, τη Ρωσία ή την Κύπρο, αφού από εκεί έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον.

Το ακίνητο που νοικιάζεται από το 1980, βρίσκεται στο δυτικό λιμενοβραχίονα της Υδρας και εφάπτεται της παραλιακής οδού του νησιού. Είναι το πλέον τουριστικό και εμπορικό σημείο του κοσμοπολίτικου νησιού της Υδρας, την οποία και ετησίως επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.

Από τη θέση στην οποία βρίσκεται το ακίνητο - που ανήκει στη ζώνη Α, όπου είναι σπάνιες οι πωλήσεις - ο ιδιοκτήτης του έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία, ενώ προσφέρεται και για εμπορική χρήση. Το συνολικό εμβαδόν των κτισμάτων ανέρχεται σε 227,74 τ.μ., με το οικόπεδο να καταλαμβάνει 164,55 τ.μ., το ισόγειο 114,58 τ.μ., ο όροφος 108,73 τ.μ., η εξωτερική αποθήκη, 1,58 τ.μ. και το εξωτερικό wc 2,85 τ.μ.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου