Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Υδρα: Στο σφυρί το σπίτι του Ναυάρχου Μιαούλη

Τρίτη, 24 Αυγούστου, 2010 Η κατοικία του θρυλικού Ναυάρχου Μιαούλη, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1880 και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο κτιριακά όσο και στατικά. Σε αυτό το σπίτι ο Ανδρέας Μιαούλης, έζησε επί σειρά χρόνων και απέκτησε τα έξι του παιδιά, με την πρώτη του γυναίκα Ειρήνη. Η ιστορική αυτή κατοικία, που εξακολουθεί να αντιστέκεται στο πέρασμα του χρόνου, αναζητεί το νέο της ιδιοκτήτη και το πιο πιθανό είναι να περάσει στα «χέρια» κάποιου από την Αμερική, τη Ρωσία ή την Κύπρο, αφού από εκεί έχει εκδηλωθεί σχετικό ενδιαφέρον.

Το ακίνητο που νοικιάζεται από το 1980, βρίσκεται στο δυτικό λιμενοβραχίονα της Υδρας και εφάπτεται της παραλιακής οδού του νησιού. Είναι το πλέον τουριστικό και εμπορικό σημείο του κοσμοπολίτικου νησιού της Υδρας, την οποία και ετησίως επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες απ' όλο τον κόσμο.

Από τη θέση στην οποία βρίσκεται το ακίνητο - που ανήκει στη ζώνη Α, όπου είναι σπάνιες οι πωλήσεις - ο ιδιοκτήτης του έχει άμεση πρόσβαση στην παραλία, ενώ προσφέρεται και για εμπορική χρήση. Το συνολικό εμβαδόν των κτισμάτων ανέρχεται σε 227,74 τ.μ., με το οικόπεδο να καταλαμβάνει 164,55 τ.μ., το ισόγειο 114,58 τ.μ., ο όροφος 108,73 τ.μ., η εξωτερική αποθήκη, 1,58 τ.μ. και το εξωτερικό wc 2,85 τ.μ.

Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου