Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

8 στους 10 Έλληνες είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας

Με το συντριπτικό 79, 6%, η απαισιοδοξία κυριαρχεί στους 'Eλληνες πολίτες για την πορεία της Ελλάδας
 (Σύμφωνα με δημοσκόπηση που της εταιρείας GPO,
για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega).

Διχασμένοι είναι οι Έλληνες ως προς το αν η χώρα θα ξαναβρεί το δρόμο της μετά από τρία χρόνια σκληρών θυσιών, αφού 54.9% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι θα ανακάμψουμε ενώ το 42.8% πιστεύει ότι δεν υπάρχει γυρισμός.
Για την οικονομική κρίση λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα, ευθύνονται όλες οι κυβερνήσεις, λένε οι Έλληνες, που ψήφισαν την απάντηση αυτή σε ποσοστό 29.5%.
Από κει και πέρα, το 22,1% απαντά ότι ο κύριος υπεύθυνος ήταν ο Κώστας Καραμανλής, το 19.1% θεωρεί υπεύθυνο τον Κώστα Σημίτη, το 16.1% τον Ανδρέα Παπανδρέου, το 4,2% τον Γιώργο Παπανδρέου και το 3% των Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Εντυπωσιακή και ταυτόχρονα “χαστούκι” προς την πολιτική ζωή ήταν η απάντηση στο ποιος έχει την καλύτερη πολιτική για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Εδώ αναδείχθηκε πανηγυρικά ο “Κανένας”, που συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 39,5%.
Το ράπισμα όμως αποτυπώνεται και στην πρόθεση ψήφου, όπου ο δικομματισμός περνάει την πιο “δύσκολη περίοδο” του, φτάνοντας σε ιστορικά χαμηλά.
28,6% συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ (δύο μονάδες κάτω σε σχέση με τη δημοσκόπηση του Απριλίου) και 21,1% η Νέα Δημοκρατία.
Το ΚΚΕ συγκεντρώνει ένα 9% , ο ΛΑΟΣ 6,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 2,8% και Οικολόγοι Πράσινοι 2,8%.
 
Πηγή: KOΣMOΣ, Άγγελος Ανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου