Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Κοιτάξτε με τη στολή έπαιξε ποδόσφαιρο η Εθνική Νέων Γυναικών του Ιράν


Θα το χαρούν οι... μουλάδες
Να φταίει άραγε η ενδυμασία; Ή μήπως η ψυχολογία; Το προσπάθησαν οι Ιρανές- η αλήθεια να λέγεται. Εφτασαν μέχρι τον μικρό τελικό του ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Νέων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στη Σιγκαπούρη. Ομως εμπόδιο στον δρόμο τους για το χάλκινο μετάλλιο ορθώθηκε η ομάδα της Τουρκίας, που τους έβαλε τρία γκολ (το πρώτο, στο 3΄, η κυρία που βλέπετε δεξιά, η Χιλάλ Μπασκόλ) και ανέβηκε, κατά το λεγόμενο, «στο τρίτο σκαλί του βάθρου». Η αποστολή του Ιράν, πάντως, δεν έχει παράπονο:  απέσπασε συνολικά ένα χρυσό (στο τάε κβον ντο), δύο αργυρά και ένα χάλκινο. Το κακό είναι ότι θα χαρούν και οι μουλάδες, οι οποίοι αναγκάζουν τα κοριτσάκια να παίζουν ποδόσφαιρο τοιουτοτρόπως...

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου