Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

Κουβαλούσε στις αποσκευές του 95 βόες!

Δευτέρα, 30 Αυγούστου, 2010
Περίπου εκατό ζωντανά φίδια -μεταξύ τους και 95 βόες- βρέθηκαν στις αποσκευές ενός επιβάτη στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρόκειται για έναν λαθρέμπορο άγριων ζώων, ο οποίος προδόθηκε όταν... έσπασαν οι αποσκευές του, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Άγριας Ζωής και Εθνικών Πάρκων της χώρας.
Ο Άνσον Ουόνγκ, που στο παρελθόν έχει ήδη καταδικαστεί για λαθρεμπόριο άγριων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ταξίδευε από το νησί Πενάνγκ της Μαλαισίας στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας Τζακάρτα.
Το προσωπικό των Αερογραμμών της Μαλαισίας, στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, ειδοποιήθηκε για μια τσάντα που είχε σπάσει και άνοιξε, την ώρα που ήταν επάνω στην κυλιόμενη ράμπα αποσκευών.
Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου αντίκρισαν έκπληκτοι τα φίδια. Σε έρευνα που ακολούθησε στις αποσκευές του Ουόνγκ, ο οποίος συνελήφθη, βρέθηκαν συνολικά 95 βόες σφιγκτήρες, δυο κερασφόρες οχιές και μια χελώνα Ματαμάτα.
Οι βόες σφιγκτήρες υπόκεινται σε κανονισμούς ή και σε πλήρη απαγόρευση στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, όπως αυτές περιγράφονται στη Σύμβαση για το διεθνές εμπόριο απειλουμένων ειδών.
Ο Ουόνγκ θα παραμείνει υπό κράτηση για δύο ημέρες. Σύμφωνα με το μαλαισιανό δίκαιο, αν κριθεί ένοχος μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή επτάχρονης κάθειρξης και πρόστιμο έως 100.000 ρίνγκιτ (25.100 ευρώ) για το κάθε ζώο ή και για τα δύο.
Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Ουόνγκ έχει ήδη κριθεί ένοχος για λαθρεμπόριο άγριων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2001 και έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 71 μηνών.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου