Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πήραμε την Πόλη - Eλληνική βραδιά στο Europa League

ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στην Κωνσταντινούπολη (1-1 με την Φενέρμπαχτσε) και μπαίνει στην κληρωτίδα των ομίλων του Europa League (Παρασκευή 27/08 - 14.00) μαζί με τον Άρη και την ΑΕΚ που άνοιξαν το χορό των ελληνικών προκρίσεων.


Αούστρια Βιέννης-Αρης 1-1 (1-2)

Φενέρμπαχτσε-ΠΑΟΚ 1-1 παρ.  (0-1)

ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-1 (1-0)

Ο,τι δεν πέτυχε ο Σαλπιγγίδης στην κανονική διάρκεια του συναρπαστικού αγώνα στο "Σουκρού Σαράτσογλου", πέτυχε ο Μουσλίμοβιτς στην παράταση. Ο ΠΑΟΚ του Παύλου Δερμιτζάκη δεν επέτρεψε στην Φενέρμπαχτσε των ακριβοπληρωμένων άσων να χαρεί κάτι περισσότερο από το "φτηνό" γκολ του Εμρέ.
Οπως στο ματς του "Κλεάνθης Βικελίδης" έτσι και σε αυτό της Βιέννης, ο Κάρλος Ρουίζ ήταν η μεγάλος πρωταγωνιστής του Αρη, χαρίζοντας εν τέλει την πρόκριση στους "κίτρινους". Το 1-1 με την Αούστρια δίνει στους Θεσσαλονικείς το πολυπόθητο εισιτήριο για την φάση των ομίλων του Europa League.
Τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η ΑΕΚ που θα συμμετάσχει στην κλήρωση των ομίλων του Europa League. Η Ένωση προηγήθηκε με γκολ - σεφτέ του Ντιόπ στο 23ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια, για έναν ανεξήγητο λόγο, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με το παιχνίδι, με συνέπεια να κινδυνεύσει.

Πηγή: KONTPA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου